Γ. Σταθόπουλος: Επιτυχής αλλαγή χρήσης του οικοπέδου της οδού Ασημακοπούλου
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος: Επιτυχής αλλαγή χρήσης του οικοπέδου της οδού Ασημακοπούλου

Μετά από προσπάθεια τριών, περίπου, ετών ολοκληρώθηκε η αλλαγή χρήσης του οικοπέδου επιφάνειας 2.412τ.μ., που κληροδότησε στον Δήμο ο αείμνηστος ευεργέτης Κων/νος Ασημακόπουλος, οικόπεδου το οποίο βρίσκεται στην ομώνυμη οδό στον Άη Γιάννη.

Όπως ενημερώνει η παράταξη Νίκη των Πολιτών, «το γεγονός αποτελεί μια ακόμη επιτυχή ενέργεια της δημοτικής μας αρχής 2014-2019». Όπως σημειώνει, με απόφασή του, το Εφετείο Αθήνας εγκρίνει την αλλαγή βούλησης του διαθέτη από αναρρωτήριο απόρων σε βρεφονηπιακό σταθμό και ΚΑΠΗ, όπως ψηφίσθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής το 2017, προσθέτοντας ωστόσο ότι στην απόφαση εκείνη είχε μειοψηφίσει ο νυν δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς.

«Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. και ιδιαίτερα τον Δημ. Κονταξή, πρ. αντιδήμαρχο, γιατί ασχολήθηκε επιστάμενα και ξεμπλόκαρε το θέμα (όπως και αλλά που αφορούν περιουσιακά στοιχεία του Δήμου μας) μετά από απραξία πολλών δεκαετιών, απραξία που ζημίωσε τα συμφέροντα του Δήμου μας» δηλώνει σχετικώς ο τέως δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης, Γιάννης Σταθόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet