Γ. Σταθόπουλος: Η ομιλία του για το νέο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής που «κόπηκε» λόγω χρόνου!
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος: Η ομιλία του για το νέο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής που «κόπηκε» λόγω χρόνου!

Ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος δίνει στη δημοσιότητα την ομίλια που είχε προετοιμάσει για τη θεμελίωση του νέου δημαρχείου στις 9 Σεπτεμβρίου, η οποία, όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν εκφωνήθηκε, διότι δεν υπήρχε χρόνος σύμφωνα με τον νυν δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά.

Στην ομιλία του ο κ. Σταθόπουλος θα ανέφερε: «Σήμερα, Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, είναι ημέρα χαράς. Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αποκτά δημαρχείο. Ξέρετε και ξέρουμε όλοι ότι έχουν συμβάλει πολλές και πολλοί για να φτάσουμε εδώ.

»Είμαστε κομμάτι αυτής της διαδρομής όχι μόνο επειδή υποστηρίξαμε πάντα αυτό το έργο, αλλά και επειδή σε εμάς έλαχε η τύχη να πετύχουμε τη χρηματοδότηση-δημοπράτηση του έργου!

»Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και ιδιαίτερα εγώ, όλους τους προηγούμενους δημάρχους, αλλά και όλα τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου μας. Η δουλειά τους μας πρόσφερε έτοιμες τις μελέτες ώστε να πετύχουμε την ένταξη του έργου στα εκτελεστέα έργα της Περιφερειας, επί περιφερειάρχου Ρένας Δούρου, την οποία ευχαριστώ ιδιαιτέρως.

»Τα έτη 2017-18 ήταν απολύτως καθοριστικά γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Προηγήθηκαν η αγορά του οικοπέδου, ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός, οι μελέτες και η έκδοση άδειας από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές.

»Χαιρετίζω τη σημερινή μέρα, τυπική μέρα ενάρξεως του έργου. Ευχαριστώ και τον σημερινό περιφερειαρχη, Γιώργο Πατούλη, όπως και τα στελέχη της εργολήπτριας εταιρείας για την δουλειά τους μέχρι σήμερα, αλλά και έως την ολοκλήρωση αυτού του σπουδαίου κτηρίου. Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα εξοικονομεί 400.000 ευρώ τον χρόνο και θα έχει σύγχρονο δημαρχείο με τρεις υπόγειους χώρους στάθμευσης, τους απαραίτητους χώρους για τους εργαζόμενους, αλλά και για όλους τους πολίτες. Είθε να έχουν συνέχεια τα έργα που έχει ανάγκη η Αγία Παρασκευή μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet