Γ. Σταθόπουλος: «Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους μαθητές»
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος: «Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους μαθητές»

Με αφορμή τις Πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες ξεκινούν σήμερα Τετάρτη 28 Μαΐου, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, και νικητής των δημοτικών εκλογών για τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, εύχεται στους μαθητές καλή δύναμη και καλή επιτυχία, συγχαίρει τους γονείες και τους εκπαιδευτικούς για τις προσπάθειές τους να στηρίξουν τους μαθητές και δεσμεύεται ότι ως νέα δημοτική αρχή θα φροντίσει για τη διατήρηση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της παιδείας, όπως είχε δηλώσει προεκλογικά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου που ξεκινούν τον δύσκολο και επίπονο μαραθώνιο των Πανελληνίων Εξετάσεων, αλλά και σε αυτούς της Α΄ Λυκείου που για πρώτη φορά φέτος καλούνται να αντιμετωπίσουν τη δοκιμασία αυτού του νέου τύπου εξετάσεων, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Με επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία η προσπάθειά σας θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι εξετάσεις αυτές άλλωστε είναι μόνο μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα έχετε στη ζωή σας να χαράξετε τη δική σας πορεία!

Θέλω επίσης να συγχαρώ τόσο τους γονείς, που μέσα στο γενικότερο περιβάλλον της κρίσης που όλοι βιώνουμε υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν με όσα μέσα διαθέτουν τα παιδιά τους, όσο και τους εκπαιδευτικούς που παρά την έλλειψη πόρων, υλικοτεχνικής υποδομής και την υποβάθμιση του Δημόσιου σχολείου από το κράτος αγωνίζονται να προσφέρουν στους μαθητές τους ανώτατου επιπέδου εκπαίδευση.

Οι δεσμεύσεις μας για την υπεράσπιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της παιδείας και του δημόσιου σχολείου και για τη στήριξη της εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων ισχύουν στο ακέραιο όπως ακριβώς καταγράφονται στο πρόγραμμα της δημοτικής μας κίνησης.

Καλή αρχή!

Γιάννης Σταθόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet