Γ. Σταθόπουλος: Μεγάλες οι ευθύνες του δημάρχου Β. Ζορμπά για όσα συμβαίνουν στην πλατεία Άη Γιάννη
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος: Μεγάλες οι ευθύνες του δημάρχου Β. Ζορμπά για όσα συμβαίνουν στην πλατεία Άη Γιάννη

«Μεγάλες είναι οι ευθύνες του δημάρχου» για όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης 5/5 στην πλατεία Άη Γιάννη, στην Αγία Παρασκευή, σύμφωνα με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νίκη των Πολιτών».

«Ένα φαινόμενο δέκα και πλέον ετών που απασχολεί την περιοχή, αλλά και όλους μας, μαζί με τη λαθεμένη λόγω κορωνοϊού συνάθροιση πολλών νεολαίων στην πλατεία Άη Γιάννη (πλατεία που την έχει εγκαταλείψει στη θητεία του ο σημερινός δήμαρχος) τα δύο τελευταία βράδια, οδήγησε -με κύρια την ευθύνη του Β. Ζορμπά σε εισβολή ΜΑΤ στον χώρο, με χρήση δακρυγόνων» σημειώνει ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος, για να προσθέσει:

«Δεν είναι αυτή η λύση στο πρόβλημα των συναθροίσεων που παρατηρείται σε όλη την Αττική, αλλά και σε πολλές πόλεις της χώρας. Η λύση στις μεγάλες συναθροίσεις των ημερών, λόγω του κορωνοϊού, δεν είναι η καταστολή, αλλά η πρόληψη, η ενημέρωση και η περιφρούρηση των χώρων».

Και ο κ. Σταθόπουλος συνεχίζει το «σφυροκόπημα» κατά του κ. Ζορμπά:

«Οι ευθύνες της σημερινής δημοτικής αρχής είναι μεγάλες. Διαπόμπευση και δυσφήμηση της πόλης μας, ψευδολογία και λαϊκισμός είναι τα χαρακτηριστικά των συνεντεύξεων του δημάρχου από το πρωί σε όλα τα κανάλια.

»Δεν θα τον παρακολουθήσουμε σε αυτόν τον κατήφορο που έχει επιλέξει. Δώσαμε τη λύση της ανάπλασης του χώρου, με δημοπράτηση του έργου και η άρνησή του να την υλοποιήσει είναι “εγκληματική”.

»Τα έχουμε πει από τον Ιανουάριο. Για πολύ καιρό θα εισπράττει τους καρπούς της ανευθυνότητάς του. Αλλά, δυστυχώς, θα ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι του Άη Γιαννη και όλη η Αγία Παρασκευή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet