Γ. Σταθόπουλος: Ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης του νέου δημαρχείου Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος: Ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης του νέου δημαρχείου Αγίας Παρασκευής

Ξεκίνησαν, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, οι εργασίες κατασκευής του ιδιόκτητου δημαρχείου Αγίας Παρασκευής, όπως ενημερώνει ο τέως δήμαρχος της πόλης, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος.

«Σε αυτήν την κατεύθυνση είναι η εγκατάσταση της εργολήπτριας εταιρείας με παράλληλη εκκένωση (από αυτοκίνητα και υπηρεσίες) του χώρου πάρκινγκ του Δήμου μας όπισθεν του ναού Αγ. Παρασκευής όπου και θα ανεγερθεί το δημαρχείο», προσθέτει ο τέως δήμαρχος.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Σταθόπουλος αναφέρει:

Δουλέψαμε πολύ και καταφέραμε με την προηγούμενη περιφερειακή αρχή και την τ. περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, (την ευχαριστώ για αυτό) την χρηματοδότηση και δημοπράτηση του έργου.

Χαίρομαι γιατί ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης υπέγραψε την σύμβαση. Το έργο δημοπρατήθηκε στη θητεία μας, το 2018, αλλά κάποιες ενστάσεις καθυστέρησαν την ολοκλήρωση για την έναρξή του.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά ακριβώς γιατί πέτυχαμε να χρηματοδοτηθεί και δημοπρατηθεί αυτό το μεγάλο έργο για την πόλη μας που θα αποκτήσει σύγχρονους χώρους δημαρχείου με 160 θέσεις υπόγειας στάθμευσης, αμφιθέατρο κ.ά!

Επισημαίνω ότι όλες οι δημοτικές αρχές, πριν και μετά την μεταπολίτευση, βοήθησαν ώστε να ολοκληρωθεί η απόκτηση του οικοπέδου, όπως και οι μελέτες του έργου, μετά τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε επί δημαρχίας Γιαννακόπουλου. Στις μελέτες αυτές βασίστηκε ο επίμονος αγώνας και η επιτυχία μας στην Περιφέρεια (θυμίζω ότι ο νυν δήμαρχος καταψήφιζε τις μελέτες επί μία δεκαετία περίπου, έως την εκλογή του το 2011 όποτε και βοήθησε).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet