Γ. Σταθόπουλος: Ξεκίνησε το έργο μας ανάπλασης των οδών πέριξ της κεντρικής πλατείας Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος: Ξεκίνησε το έργο μας ανάπλασης των οδών πέριξ της κεντρικής πλατείας Αγ. Παρασκευής

«Ξεκίνησε το έργο μας ανάπλασης των οδών πέριξ της κεντρικής πλατείας Αγίας Παρασκευής» τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο τέως δήμαρχος σημειώνει:

Ξεκίνησε, τη Δευτέρα 27/1, το έργο ανάπλασης των οδών γύρω από την κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής με πεζοδρόμηση τμήματος της οδού Γιαβάση, έργο που σχεδιάστηκε, χρηματοδοτήθηκε και δημοπρατήθηκε εξ ολοκλήρου επί της δημαρχιακής μας θητείας!

Το έργο περιλαμβάνει ανάπλαση πεζοδρομίων σε όλο το μήκος της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στην οδό Ευεργ. Γιαβάση από την οδό Αιγαίου Πελάγους έως την οδό Αγίου Ιωάννου(με πεζοδρόμηση του τμήματος της οδού από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έως την οδό Στρ. Τόμπρα) όπως και στο τμήμα της οδού Αγίου Ιωάννου όπισθεν του Ναού Αγίας Παρασκευής (οδός Πρωτοπρεσβύτερου Ζυμαράκη).

Θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας διότι σχεδίασαν το έργο, καθόρισαν τους όρους δημοπράτησης και επιβλέπουν καθημερινά την εκτέλεσή του!

Όπως έχουμε, τέλος, δημοσιεύσει ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 3/2, το άλλο μεγάλο μας έργο της συνολικής ανάπλασης της οδού Αιγαίου Πελάγους. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στην οδό από το ύψος της οδού Ελβετίας με κατεύθυνση την οδό Μεσογείων!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet