Γ. Σταθόπουλος: Οι εκδηλώσεις στον υπέροχο χώρο του Ιόλα θα είναι πάντα άλλη μία επιβράβευση του πετυχημένου αγώνα μας
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος: Οι εκδηλώσεις στον υπέροχο χώρο του Ιόλα θα είναι πάντα άλλη μία επιβράβευση του πετυχημένου αγώνα μας

Ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, επικεφαλής της παράταξης Νίκη των Πολιτών, Γιάννης Σταθόπουλος, εξέφρασε εκ νέου την ικανοποίησή του για την απόκτηση-αγορά της βίλας Ιόλα, με αφορμή την ολοκλήρωση των παραστάσεων που έγιναν αυτές τις ημέρες (24-26/9).

Ειδικότερα, ο κ. Σταθόπουλος ανέφερε: «Για όλες/όλους που οραματίστηκαν, βοήθησαν και προχώρησαν την απόκτηση-αγορά του Ιόλα (7 στρέμματα κήπος και 1700τ.μ. οικία), οι εκδηλώσεις στον υπέροχο χώρο μπροστά στις “αρχαίες” κολόνες θα είναι πάντα άλλη μία επιβράβευση του πετυχημένου αγώνα μας.

»Έτσι συνέβη και με τις τρεις παραστάσεις που έγιναν αυτές τις μέρες (24-26/9) στον πανέμορφο κήπο με τον εξαιρετικό ηθοποιό Χριστόφορο Αντωνιάδη και τις δύο επίσης ηθοποιούς στη θεατρική παράσταση για την ζωή του Αλεξάνδρου Ιόλα “Alexandros Iolas”, που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του Νικόλαου Σταθούλη».

«Πήγαμε την πόλη της Αγίας Παρασκευής ένα βήμα μπροστά, με βοήθεια πολλών, και σε λίγα χρόνια θα καμαρώνουμε, σε πλήρη ανάπλαση, το σπουδαίο πολιτιστικό μας απόκτημα», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Σταθόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet