Γ. Σταθόπουλος: Ολοκληρώθηκε ένα ακόμη έργο της θητείας μας, η αγορά οικοπέδου 1.750τ.μ. για σχολείο
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος: Ολοκληρώθηκε ένα ακόμη έργο της θητείας μας, η αγορά οικοπέδου 1.750τ.μ. για σχολείο

«Ολοκληρώθηκε ένα ακόμη έργο της θητείας μας, η αγορά οικοπέδου 1.750τ.μ. για σχολείο» τονίζει ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος.

Σε ανάρτηση στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της παράταξης Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής σημειώνει για το οικόπεδο επί των οδών Γούναρη και Πατρόκλου στην Αγία Παρασκευή:

Ολοκληρώθηκε, σήμερα 30 Οκτωβρίου με την υπογραφή συμβολαίων από τον Β. Ζορμπά, η διαδικασία απόκτησης του εκ 1.750τ.μ. οικοπέδου στη γωνία των οδών Γούναρη και Πατρόκλου με ιδίους πόρους, συμφέρουσα τιμή και αποπληρωμή τετραετίας μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τον Μάρτιο 2019. Το συγκεκριμένο ακίνητο, δεσμευμένο από τον Δήμο το 2008, ήταν ένας από τους χώρους που χρειάζεται ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για ανέγερση των σχολικών μονάδων που απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών του, κυρίως σε Νηπιαγωγεία. Οι άλλοι είναι το οικόπεδο Μακρή στον Τσακό (που μας απασχολεί αυτό το διάστημα και για το οποίο μετά απόφαση του Δημ. Συμβουλίου υποβάλαμε αιτήσεις στις τράπεζες για δανεισμό) και το οικόπεδο της οδού Πάρου στο Κοντόπευκο που έχουμε ολοκληρώσει τις διαδικασίες απευθείας αγοράς και απομένει η υπογραφή των συμβολαίων. Ευχαριστίες στη μέχρι σήμερα ιδιοκτήτρια, κ. Βέρρου, για τη συνεργασία μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet