Γ. Σταθόπουλος προς Β. Ζορμπά: Όταν δεν έχεις να παρουσιάσεις έργο αμφισβητείς το έργο των προηγούμενων
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος προς Β. Ζορμπά: Όταν δεν έχεις να παρουσιάσεις έργο αμφισβητείς το έργο των προηγούμενων

«Η δημαρχία Ζορμπά, αντί να φροντίζει να κάνει και να παρουσιάζει νέα έργα (π.χ. στην καθαριότητα, στον ηλεκτροφωτισμό, στα πεζοδρόμια, σε ασφαλτοστρώσεις, στους ελεύθερους χώρους), έχει ως πρώτη δουλειά να ειρωνεύεται και να αμφισβητεί τα δικά μας» αναφέρει η δημοτική παράταξη του Γιάννη Σταθόπουλου, Νίκη των Πολιτών, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά.

«Από την πρώτη μέρα επανεκλογής του επιδεικνύει ανεξήγητο μίσος κατά της δημοτικής μας αρχής» σημειώνει η παράταξη του τέως δημάρχου, προσθέτοντας:

«Το ίδιο έκανε στο παρελθόν κατά όλων των πρ. δημάρχων (Σιδέρη, Γιαννακόπουλου κ.ά.). Ο κ. Ζορμπάς δεν έχει στοιχειώδη σεβασμό για τους προκατόχους του.

Ενώ, λοιπόν, πρέπει να έχουμε άμιλλα έργων, έχουμε ανόητες αναρτήσεις και επιθέσεις. Τελευταίο του “κατόρθωμα” η ενασχόλησή του με την εξαιρετική ανάπλαση των αθλητικών χώρων του πάρκου “Στ. Κώτσης” (γήπεδο ποδοσφαίρου – ταρτάν στίβου, για πρώτη φορά, ανάπλαση κτηρίου – περίφραξη κ.ά).

Το όμορφο αυτό έργο, υπενθυμίζω, έγινε με μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου (δεν κάνουν μελέτες οι δήμαρχοι!), που εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού επί της θητείας μου, παραδίδεται δε (με καθυστέρηση) αυτές τις μέρες για χρήση.

Έχει βαλθεί και επιμένει να κακολογεί τη μελέτη, ψευδόμενος στα περισσότερα σημεία.

Δεν θα συνεχίσω άλλο την αντιπαράθεση.

Θα περιμένουμε τα δικά του έργα στον Αθλητισμό, έστω και με προβλήματα στις μελέτες. Να τα δούμε όμως».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet