Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής προς δημότες: Αποχιονίστε τα πεζοδρόμιά σας για να πάνε με ασφάλεια οι μαθητές στα σχολεία
Κοινωνία

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής προς δημότες: Αποχιονίστε τα πεζοδρόμιά σας για να πάνε με ασφάλεια οι μαθητές στα σχολεία

Να καθαρίσουν τα πεζοδρόμιά τους από το χιόνι, όπως είναι η υποχρέωσή τους, ζητά από τους δημότες ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, επικαλούμενος την ανάγκη οι μαθητές να πάνε με ασφάλεια στα σχολεία τους τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου.

Ο κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος έχει επικριθεί έντονα από την αντιπολίτευση, αλλά και τους συνδημότες του, για τον τρόπο που η δημοτική αρχή διαχειρίστηκε την πρόσφατη κακοκαιρία «Ελπίς», σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook αναφέρει:

«Τη Δευτέρα 31/01/2022 πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Ο δήμος από σήμερα το πρωί έχει ξεκινήσει έναν αγώνα καθαρίσματος των προαύλιων χώρων. Για να μπορέσουν όμως τα παιδιά να προσέλθουν στο σχολείο θα πρέπει να καθαριστούν τα πεζοδρόμια. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο καθαρισμός των πεζοδρομίων είναι υποχρέωση των δημοτών, όπου ο κάθε παρόδιος έχει και την αστική ευθύνη. Παρακαλούμε λοιπόν τους δημότες όπως προβούν στον αποχιονισμό των πεζοδρομίων, για να επιτευχθεί η ομαλή λειτουργία τη Δευτέρα των σχολείων μας. Σας ευχαριστούμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet