Δήμος Αγίας Παρασκευής: Άμεση αποκομιδή απορριμμάτων
Κοινωνία

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Άμεση αποκομιδή απορριμμάτων

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της λήξης της πανελλαδικής απεργίας των εργαζομένων στην Καθαριότητα, η οποία είχε αρχίσει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, ξεκίνησε άμεσα και με ταχύτατους ρυθμούς, όπως ενημερώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, η αποκομιδή του όγκου των απορριμμάτων που είχε παραμείνει στους κάδους της πόλης.

Η αποκομιδή θα έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τον Δήμο, τα ξημερώματα του Σαββάτου 1η Ιουλίου.

Παράλληλα, προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια Υγεία προχώρησε σε υγειονομική επέμβαση μέσω ψεκασμού των όγκων των απορριμμάτων σε επιβαρυμένα σημεία, με στόχο τη μικροβιοκτονία και την απεντόμωση.

Με ανακοίνωσή τους ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ιωάννης Σιδέρης, ενημερώνουν τους πολίτες ότι μέχρι την Κυριακή 2 Ιουλίου θα έχει αποκατασταθεί η γενική εικόνα της καθαριότητας στο σύνολο της πόλης.

Επίσης, σημειώνουν, «ευχαριστούμε τους πολίτες για την κατανόηση που επέδειξαν όλες αυτές τις ημέρες και την προσπάθειά τους για την όσο το δυνατόν μικρότερη εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους. Ευχαριστούμε παράλληλα τους εργαζόμενους του Δήμου για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί όπως και για την στοιχειωδώς εύρυθμη λειτουργία της πόλης όλες αυτές τις μέρες μέσω των προγραμμάτων ασφαλείας σε συνεργασία με τον ΧΥΤΑ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet