Δήμος Αγίας Παρασκευής: Ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με τα self tests και τα δωρεάν εισιτήρια για το xριστουγεννιάτικο πάρκο αναψυχής
Κοινωνία

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με τα self tests και τα δωρεάν εισιτήρια για το xριστουγεννιάτικο πάρκο αναψυχής

Τις καταστάσεις παραλαβής με τις υπογραφές των διευθυντών των σχολείων της Αγίας Παρασκευής που παρέλαβαν self tests κορωνοϊού δίνει στη δημοσιότητα η δημοτική αρχή, η οποία ενημερώνει και για τα δωρεάν εισιτήρια που δόθηκαν για το χριστουγεννιάτικο πάρκο αναψυχής.

Η δημοτική αρχή αναφέρει ότι «μετά από θέμα που δημιούργησαν αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με “αγνοούμενα” self tests κορωνοϊού που προορίζονταν για τα σχολεία της πόλης καθώς και των δωρεάν εισιτηρίων για το χριστουγεννιάτικο πάρκο αναψυχής, ενημερώνουμε τους πολίτες για τα εξής:

Τα self tests παραλήφθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής, κατόπιν προσωπικού αιτήματος του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά. Αυτά διανεμήθηκαν μέσω της αρμόδιας υπηρεσίας σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αναλογικά.

Τέλος, η δημοτική αρχή σημειώνει:

«Είναι γνωστό ότι δημόσια έγγραφα είναι δυνατόν να δοθούν σε οποιονδήποτε πολίτη, εντός των νόμιμων προθεσμιών, μετά από έγγραφη αίτηση του που κατατίθεται στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου.

Στην προκειμένη περίπτωση, καμιά αίτηση δεν κατατέθηκε επισήμως από κάποιον για να του δοθούν τα παραπάνω στοιχεία.

Οι υπηρεσίες του Δήμου μας είναι στη διάθεση οποιουδήποτε κατόπιν αιτημάτων που κατατίθενται γραπτώς και όχι μέσω του Facebook ή ιστοσελίδων».

Οι καταστάσεις παραλαβή των self tests και η διάθεση εισιτηρίων για το χριστουγεννιάτικο πάρκο αναψυχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet