Δήμος Αγίας Παρασκευής: Εξασφαλισμένη η υγειονομική προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών
Κοινωνία

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Εξασφαλισμένη η υγειονομική προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών

Ενόψη της επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων για τους μαθητές της τρίτης τάξης του Λυκείου, από τη Δευτέρα 11 Μαΐου, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Διονύσης Λέκκας και ο πρόεδρος της Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Θόδωρος Μπουρλιάσκος, επισκέφθηκαν τις σχολικές μονάδες την Παρασκευή 8 Μαΐου, προκειμένου να ελέγξουν την πραγματοποίηση μιας σειράς θεμάτων που άπτονταν της υγειονομικής προστασίας των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Τόσο ο αντιδήμαρχος όσο και ο πρόεδρος της Επιτροπής διαπίστωσαν ότι σε όλα τα σχολεία έχουν πραγματοποιηθεί απεντομώσεις και απολυμάνσεις. Επίσης, έχουν παραδοθεί από το υπουργείο Παιδείας όλα τα προβλεπόμενα αντισηπτικά, ενώ όπως ενημερώνει ο Δήμος, αναμένεται και δεύτερη δόση.

Οι διευθυντές των Λυκείων διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής για την ετοιμότητα των σχολικών μονάδων και υπογράμμισαν ότι με χρήματα των Σχολικών Επιτροπών έχουν εφοδιαστεί επιπλέον αντισηπτικά. Επιπροσθέτως, αγοράστηκαν μάσκες και γάντια για προαιρετική χρήση.

«Ευχαριστούμε του διευθυντές των Λυκείων για την ενημέρωσή τους και για τη διαρκή και εποικοδομητική συνεργασία που έχουμε», ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο αντιδήμαρχος, ενώ τόνισε ότι θα υπάρχει καθημερινός καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet