Δήμος Αγίας Παρασκευής: Η Βίλα Ιόλα παίρνει και πάλι ζωή!
Κοινωνία

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Η Βίλα Ιόλα παίρνει και πάλι ζωή!

Ιστορική χαρακτηρίζει η δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής τη σημερινή ημέρα (Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023) καθώς το μεσημέρι  παρουσιάστηκε η έναρξη των εργασιών σε ένα από τα σημαντικότερα μνημεία πολιτισμού της πόλης, τη Βίλα Ιόλα.

Ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στον κήπο της ιστορικής βίλας,  ανακοίνωσε την υπογραφή της σύμβασης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΙΟΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτή τη στιγμή. Η ανακατασκευή της Βίλας Ιόλα πρόκειται για ένα έργο τεράστιας, ουσιαστικής σημασίας για όλη την πόλη και για όλους τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής. Είναι ένα έργο για το οποίο δούλεψαν πάρα πολλοί άνθρωποι από όλες τις δημοτικές αρχές των τελευταίων ετών. Ένας Δήμος πρέπει να έχει συνέχεια. Και το έργο αυτό αποτελεί την καλύτερη απόδειξη. Από το ξεκίνημά του με τον Βασίλη Γιαννακόπουλο, στην απόκτηση του οικήματος στη θητεία του Γιάννη Σταθόπουλου και τώρα στην υπογραφή της σύμβασης ανακατασκευής της βίλας, στη δική μας θητεία. Είναι ένα πολύ μεγάλο έργο το οποίο μόλις ολοκληρωθεί θα κάνει περήφανους όλους τους Αγιοπαρασκευιώτες. Μαζί και με τα υπόλοιπα έργα που υλοποιούμε. Όπως το δημαρχείο, που άρχισε ξανά και ελπίζω να μην παρουσιάσει άλλα προβλήματα, το κολυμβητήριο, τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας για τη δουλειά που έχουν κάνει, το φιλότιμο και τον επαγγελματισμό τους».

«Οι κατασκευαστικές εργασίες για τη δημιουργική επανάχρηση της Βίλας Ιόλα αποτελούν ένα ακόμα έργο πνοής που ξεκινά στην πόλη της Αγίας Παρασκευής και με την ολοκλήρωσή του θα αποτελέσει πνεύμονα πολιτισμού όχι μόνο για την πόλη μας, αλλά για ολόκληρη τη χώρα» σημειώνει στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή και προσθέτει:

«Η δημοτική αρχή, πιστή στις δεσμεύσεις της και στην αποφασιστικότητά της να δημιουργήσει την Αγία Παρασκευή της νέας εποχής, συνεχίζει να βαδίζει στον δρόμο των έργων και των μεγάλων αλλαγών, με μοναδικό γνώμονά της την ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής».

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής για τη Βίλα Ιόλα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet