Δήμος Αγίας Παρασκευής: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών
Κοινωνία

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών

O απολογισμός της δράσης συγκέντρωσης σχολικών ειδών του Δήμου Αγίας Παρασκευής που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», ξεπέρασε κάθε προσδοκία σύμφωνα με τη δημοτική αρχή.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, οι πολίτες για μία ακόμα φορά επέδειξαν εμπράκτως τις κοινωνικές τους ευαισθησίες, αλλά και την ανάγκη που έχουν για να προσφέρουν στον συνάνθρωπο με αποτέλεσμα να συλλεχθεί ένας πολύ μεγάλος αριθμός κιβωτίων με σχολικά είδη για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Το κοινωνικό παντοπωλείο της Αγίας Παρασκευής ολοκλήρωσε τη διανομή των ειδών αυτών στους ωφελουμένους της πόλης.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους δημότες οι οποίοι προσέφεραν ακόμα και από το υστέρημά τους, καθώς επίσης και τα σχολεία και τους φορείς που στήριξαν την όλη προσπάθεια.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι εθελοντές μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου, που με τον διευθυντή τους και δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής Γιάννη Λογοθέτη κατέθεσαν τη δική τους προσφορά, το 11ο Νηπιαγωγείο, αλλά και η εταιρεία «SKAG» που με τη σειρά της προσέφερε και εκείνη βοήθεια σε όλα τα παιδιά που την είχαν πραγματική ανάγκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet