Δήμος Αγίας Παρασκευής: Στην τελική ευθεία το νέο αντιπλημμυρικό έργο
Κοινωνία

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Στην τελική ευθεία το νέο αντιπλημμυρικό έργο

Στην τελική ευθεία για την έναρξή του εισήλθε το νέο έργο κατασκευής δικτύου αγωγών ομβρίων στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου, που αφορά στις οδούς Σπάρτης, Γραβιάς και Αιγαίου Πελάγους (Άι Γιάννης), Καλαβρύτων και Αμαρυλλίδος (Τσακός) και Δραγατσανίου Λαχανά, Χ. Πόγκα και Αλκιβιάδου (Κοντόπευκο).

Σύμφωνα με τον Δήμο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο προβλεπόμενος  έλεγχος νομιμότητας από κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου (για έργα με προϋπολογισμό άνω των 500.000 ευρώ), του σχεδίου σύμβασης μεταξύ του Δήμου και του αναδόχου που μειοδότησε στον σχετικό διαγωνισμό.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η υπογραφή της σύμβασης και η έναρξη του έργου με προϋπολογισμό 763.200 ευρώ, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου και είναι ένα ακόμη σημαντικό έργο αντιπλημμυρικής προστασίας που παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης. Ο Δήμος υπενθυμίζει ότι έχουν ήδη κατασκευαστεί έργα ομβρίων στις οδούς Πεντέλης, Χίου και Ολυμπίας στο Κοντόπευκο προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ, στις οδούς Παπανδρέου και Αγ. Αναργύρων στα Πευκάκια με προϋπολογισμό 530.000 ευρώ και έργο ομβρίων σε 15 οδούς της πόλης με προϋπολογισμό 4,3 εκατ. ευρώ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet