Δήμος Αγ. Παρασκευής: Έτοιμοι να υποδεχθούν τα παιδιά οι παιδικοί σταθμοί
Κοινωνία

Δήμος Αγ. Παρασκευής: Έτοιμοι να υποδεχθούν τα παιδιά οι παιδικοί σταθμοί

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τα βρέφη και τα νήπια για τη σχολική περίοδο 2017-2018 από χθες Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος.

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την εγγραφή-επανεγγραφή των παιδιών έως και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 στους Παιδικούς Σταθμούς .

Επίσης οι γονείς με «αξίες τοποθέτησης (voucher)» από το ΕΣΠΑ θα πρέπει έως και την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 να καταθέσουν στους Παιδικούς Σταθμούς το «ερωτηματολόγιο εισόδου».

Οι πίνακες των επιτυχόντων είναι αναρτημένοι στην είσοδο των γραφείων της Διοίκησης (Μεσογείων 405), στην ιστοσελίδα των ΠΑΙΣΔΑΠ, στην ιστοσελίδα του Δήμου και στους Παιδικούς Σταθμούς.

Ο Δήμος επισημαίνει ότι οι κενές θέσεις, που συνήθως προκύπτουν λόγω μη εγγραφής η αποχώρησης παιδιών για οποιοδήποτε λόγο, θα καλύπτονται άμεσα από επιλαχόντες με βάση τη σειρά τους στους πίνακες αποτελεσμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία των Παιδικών Σταθμών, στη Λεωφ. Μεσογείων 405 (τηλέφωνο 210 6391703).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet