Δήμος Αγ. Παρασκευής: Ολοκληρώνεται σήμερα η συγκέντρωση ειδών για τους πυρόπληκτους
Κοινωνία

Δήμος Αγ. Παρασκευής: Ολοκληρώνεται σήμερα η συγκέντρωση ειδών για τους πυρόπληκτους

Ολοκληρώνεται σήμερα, Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018, η συγκέντρωση ειδών στον Δήμο Αγ. Παρασκευής για τους πυρόπληκτους της Αττικής, έπειτα από συνεννόηση του Δήμου με τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής παρακαλεί τους πολίτες σήμερα, Τετάρτη, να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα (γάζες, betadine, fucidin), εμφιαλωμένο νερό, πάνες για μωρά και μωρομάντηλα, φωτιστικά που λειτουργούν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα (φακοί, ρεσό, γκαζιού κ.τ.λ.) και όχι ρούχα.

Τα πρώτα αγαθά, που συγκεντρώθηκαν την Τρίτη 24 Ιουλίου, παραδόθηκαν την ίδια ημέρα στον Δήμο Μαραθώνα.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος επισημαίνει τα εξής:

Η άμεση εκδήλωση της αλληλεγγύης των κατοίκων και συλλόγων της πόλης μας, αλλά και όλης της Αττικής, στους πληγέντες είναι μεγάλη και συγκινητική και έχει ως αποτέλεσμα την τεράστια συγκέντρωση ειδών. Έτσι κατόπιν συνεννόησης με τους Δήμους Μαραθώνα και Πικερμίου – Ραφήνας η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ολοκληρώνεται από τον Δήμο μας σήμερα Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 και θα επαναληφθεί εφόσον ζητηθεί, καθώς θα προχωράει η καταγραφή των αναγκών των πληγέντων από τη φωτιά.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα εκδίδει ανακοινώσεις ενημέρωσης για τα είδη, τον τόπο και τον χρόνο συγκέντρωσής τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet