Δεν θέλουν την επέκταση του αμαξοστασίου στην περιοχή τους οι κάτοικοι Κοντόπευκου, Παράδεισου και Πευκακίων στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Δεν θέλουν την επέκταση του αμαξοστασίου στην περιοχή τους οι κάτοικοι Κοντόπευκου, Παράδεισου και Πευκακίων στην Αγία Παρασκευή

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (Τετάρτη 22 Μαρτίου) αποφασίστηκε ομόφωνα από όλους τους παρόντες δημοτικούς συμβούλους η ενοικίαση οικοπέδου ίσης έκτασης και μεγαλύτερης με το υπάρχον αμαξοστάσιο του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την αποσυμφόρηση του υπάρχοντος.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντόπευκου-Παραδείσου-Πευκακίων Ανδρέας Αβραμίδης, «δυστυχώς, ο δήμαρχος και όλες οι δημοτικές παρατάξεις που ήταν παρούσες στη συνεδρίαση αποφάσισαν να επεκτείνουν προσωρινά το αμαξοστάσιο σε κοντινό οικόπεδο, χωρίς να ενδιαφερθούν για την ενημέρωση των κατοίκων δίπλα στους οποίους θα μεταφερθούν απορριμματοφόρα και άλλα οχήματα» για να προσθέσει:

«Ακόμα χειρότερο είναι το ότι ο χώρος που έχουν βρει και για τον οποίο θα γίνει η πρόσκληση ενδιαφέροντος είναι μεταξύ του υπάρχοντος αμαξοστασίου και του 9ου Δημοτικού Σχολείου των Πευκακίων! Απίστευτο.

Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν οι κάτοικοι του Κοντόπευκου, του Παράδεισου και των Πευκακίων την ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμιση της περιοχής και της ποιότητας ζωής.

Τα απορριμματοφόρα πρέπει να μεταφερθούν κάτω και δίπλα από τη γέφυρα του Σταυρού, που είναι Β’ Ζώνη Υμηττού, όπως έκαναν και όλοι οι Δήμοι που βρίσκονται στις πλαγιές του βουνού».

Σημειώνεται ότι για το θέμα ο Σύλλογος απέστειλε στον δήμαρχο την ακόλουθη επιστολή:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet