ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αγ. Παρασκευής: Εκδήλωση επιστημονικού ενδιαφέροντος με τη συμμετοχή μηχανικών
Κοινωνία

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αγ. Παρασκευής: Εκδήλωση επιστημονικού ενδιαφέροντος με τη συμμετοχή μηχανικών

Συζήτηση με θέμα «Στρογγυλή τράπεζα μηχανικών Αγίας Παρασκευής – Συζήτηση επί τεχνικών ζητημάτων – Αναπτυξιακό πλάνο» διοργανώνει η ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:00 στα γραφεία της οργάνωσης (Ευεργέτου Γιαβάση & Στρ. Τόμπρα 2, 2ος όροφος).

Η πολιτική μηχανικός και μέλος της διευρυμένης ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής Βούλα Ζορμπά καλεί τους συναδέλφους της μηχανικούς να συμμετάσχουν στην εκδήλωση σημειώνοντας:

Σε μια προσπάθεια συναδελφικής μας γνωριμίας, με κύριο στόχο τη μεταξύ μας συζήτηση επί τεχνικών θεμάτων που αφορούν τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και το μέλλον της πόλης μας, σας προσκαλώ εκ μέρους της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής σε μία πρώτη συνάντησή μας στις 28 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 στον 2ο όροφο των γραφείων επί των οδών Τόμπρα 2 & Γιαβάση. 

Θα είναι μεγάλη τιμή η ανταπόκρισή σας στην πρόσκληση αυτή και εύχομαι ειλικρινά η εμπειρία και οι γνώσεις όλων μας να συνθέσουν για το άμεσο μέλλον της πόλης μας ένα σχέδιο ανάπτυξης, βελτίωσης της ποιότητας ζωής και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος του Δήμου μας, και το οποίο θα επιδιώξουμε να το καταθέσουμε ως ένα «Σχέδιο Προτάσεων – Προτεραιοτήτων» στη σημερινή και στην επόμενη διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Μαζί μας θα είναι ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γεώργιος Στασινός, ο οποίος θα μας ενημερώσει για αναπτυξιακά προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της πόλης και θα συμβάλλουν στην προώθηση του κοινού στόχου μας από την επιστημονική συνεργασία μας.

Με εκτίμηση

Παρασκευή Ζορμπά

MSc, πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ

Μέλος Διευρυμένης ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής

Πρόσκληση σε εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet