Διήμερο εκδηλώσεων στο Αμερικανικό Κολλέγιο
Κοινωνία

Διήμερο εκδηλώσεων στο Αμερικανικό Κολλέγιο

Μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού από ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή των Αθηνών είναι καλεσμένοι στο ετήσιο Let’s Play @ PIERCE, ένα διήμερο αθλητισμού και δημιουργικών δραστηριοτήτων που διοργανώνει το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – PIERCE στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Παρασκευή. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους.

Οι νεαροί μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν σε οποιεσδήποτε εκδηλώσεις προτιμούν και οποιαδήποτε από τις δύο (ή και τις δύο) ημέρες.

Το Σάββατο 8 Μαρτίου 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. τα παιδιά θα παίξουν με τους φίλους τους στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του PIERCE, μεμονωμένα ή σχηματίζοντας ομάδες, και θα διεκδικήσουν κάποιο μετάλλιο ή βραβείο, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικά δώρα.

Την Κυριακή 9 Μαρτίου 11:00 π.μ. – 1:00 μ.μ. οι μαθητές θα διασκεδάσουν παρακολουθώντας ένα κυλιόμενο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που θα περιλαμβάνει καλλιτεχνικές δημιουργίες, αυτοσχεδιασμό, πειράματα με απλά υλικά, μουσική, παιχνίδια με αγγλικές λέξεις αλλά και ένα παιχνίδι γνώσεων στον υπολογιστή όπου οι νικητές θα κερδίσουν μεταξύ άλλων tablets και mp3.

Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που το PIERCE διοργανώνει το Let’s Play @ PIERCE. Πέρυσι, η διοργάνωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς συμμετείχαν πάνω από 240 παιδιά.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν είτε μέσω της ιστοσελίδας του PIERCE www.pierce.gr ή στο τηλέφωνο 210 6009800 εσωτ. 1181, 1161 ή 1164.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet