Διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου σε Αγία Παρασκευή, Ν. Ερυθραία και Μελίσσια
Κοινωνία

Διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου σε Αγία Παρασκευή, Ν. Ερυθραία και Μελίσσια

Διακοπές ηλεκτροδότησης προγραμματίζει ο ΔΕΔΔΗΕ την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου σε περιοχές των Δήμων Αγίας Παρασκευής, Κηφισιάς και Πεντέλης.

Ειδικότερα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8 έως τις 11 το πρωί οι κάτοικοι επί των οδών Δημ. Ράλλη, Γαρυττού και Κνωσού, από τις 10.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι οι κάτοικοι επί των οδών Παπαρηγοπούλου, Χείλωνος, Χρ. Σμύρνης, Παπάγου, Αγ. Πολυκάρπου και Σαμοθράκης και από τις 12.30 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα επί της οδού Τήνου, στην Αγία Παρασκευή.

Επίσης, διακοπές ηλεκτροδότησης θα σημειωθούν από τις 9 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα επί των οδών Ήβης, Δανάης, Ισμήνης, Ρόδων, Χλωρίδος, Λευκοθέας, Θέτιδος, Πανδρόσου, Αθηνάς, Γ. Παπανδρέου, Πλάτωνος, Ήρας, Κ. Παλαιολόγου, Σοφοκλέους, Μιλτιάδου, Λεύκης και Σαπφούς, στη Ν. Ερυθραία.

Τέλος, εκτός παροχής θα μείνουν από τις 8 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα οι κάτοικοι επί των οδών Δημοκρατίας, Παμίσου, Λυκαβηττού, 28ης Οκτωβρίου, Μοσχοπόλεως, Κορυτσάς, Αργυροκάστρου, Αγ. Σαράντα, Αθ. Διάκου, Σαρανταπόρου και Καλαμπόκη, στα Μελίσσια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet