Διανομή ροδακίνων με μεγάλη συμμετοχή πολιτών
Κοινωνία

Διανομή ροδακίνων με μεγάλη συμμετοχή πολιτών

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου η δωρεάν διανομή ροδακίνων στον Δήμο Αγίας Παρασκευής με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, όπως μας ενημερώνει το ακόλουθο δελτίο Τύπου.

Δεν έφτασαν ποτέ στη Ρωσία 20 τόνοι ροδάκινων των παραγωγών Βελβεντού Κοζάνης, λόγω του εμπάργκο, αλλά δεν κατέληξαν ούτε στη χωματερή, γιατί με πρωτοβουλία του Δήμου Αγίας Παρασκευής μοιράστηκαν δωρεάν σε κατοίκους της πόλης.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε, με τη συνεργασία των παραγωγών, την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου, από τις 17:30 έως τις 20:00 στη συμβολή των οδών Βαλτετσίου & Σουλίου, όπου πλήθος κόσμου προμηθεύτηκε ροδάκινα καλής ποιότητας.

Σε αυτή την κίνηση αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους από την ανθρωπιστική κρίση πολίτες του Δήμου αλλά και προς τους ροδακινοπαραγωγούς ήταν παρών ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Ζ. Φωτεινού, Κ.Χατζηανδρέου, Γ. Σιδέρης, Ελ. Πετσατώδη, Σπ. Παπαγεωργίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, Τ. Γκιόκα, Π. Γκόνης, Σ. Ψύλλα, Γ. Λογοθέτης, Χ. Κολώνια, ο πρόεδρος του συλλόγου Κοντόπευκου-Παραδείσου-Πευκακίων Γ. Ματσούκας, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Τσακού Δ. Μπεθάνης, η πρόεδρος του ΣΕΔΑΠ, εργαζόμενοι του Δήμου, μέλη του Δικτύου Αλληλεγγύης και εθελοντές, οι οποίοι οργάνωσαν τη διανομή.

Η νέα δημοτική αρχή έδειξε έμπρακτα τόσο με αυτή τη δράση, όσο και με τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά οικογενειών που έχουν ανάγκη, ότι είναι αποφασισμένη να αναλάβει και να στηρίξει πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης, όπου χρειάζεται σήμερα ή θα απαιτηθεί στο μέλλον.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet