Διευκρινίσεις από τον ΟΑΣΑ ζητά ο Φ. Αλεξόπουλος
Κοινωνία

Διευκρινίσεις από τον ΟΑΣΑ ζητά ο Φ. Αλεξόπουλος

Με επιστολή του προς τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών ζητά να ενημερωθεί για πιθανές αλλαγές στο σχέδιο λειτουργίας των αστικών λεωφορείων ο δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής και γενικός γραμματέας του ΙΝΚΑ, Φώτης Αλεξόπουλος.

Με αφορμή δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο περί νέου σχεδίου λειτουργίας των λεωφορείων του ΟΑΣΑ, ο κ. Φ. Αλεξόπουλος ζητά να ενημερωθεί για πιθανές αλλαγές στα δρομολόγια λεωφορείων που εξυπηρετούν τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής και επισημαίνει ότι κάθε αλλαγή από μέρους του ΟΑΣΑ θα πρέπει να έχει «εγκριθεί» κατόπιν διαβουλεύσεως με την τοπική κοινωνία, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη επιστολή του.

Προς
ΟΑΣΑ
Μετσόβου 15, Αθήνα
[email protected]
Κοιν: ΕΘΕΛ Α.Ε.
Παρνασσού 6, Αγ. Ι. Ρέντης
[email protected]

Κ. Διευθύνων Σύμβουλε,

Παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή τα δημοσιεύματα στα Ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που μιλούν για το νέο σχέδιο λειτουργίας των αστικών λεωφορείων του ΟΑΣΑ σε συνεργασία με το Μετρό (ΣΤΑΣΥ Α.Ε.). Είναι προφανές ότι τέτοια δημοσιεύματα προκαλούν στο καταναλωτικό-επιβατικό κοινό ερωτήματα που χρειάζονται άμεσα απαντήσεις και αυτός είναι άλλωστε και ο ρόλος της παρούσας επιστολής που σας αποστέλλω.

Στην προκειμένη περίπτωση θα ήθελα κάποιες επίσημες απαντήσεις για τα δρομολόγια που αφορούν στις καθημερινές μετακινήσεις των πολιτών μας στα όρια του Δήμου Αγίας Παρασκευής και τι ακριβώς (τυχόν) τροποποιήσεις θα υπάρχουν στο μέλλον.

Αναλυτικά σας αναφέρω και παρακαλώ όπως με ενημερώσετε εγγράφως, εάν επηρεαστούν από τις αλλαγές (που τυχόν σχεδιάζει ο ΟΑΣΑ), τα δρομολόγια 406, 407, 421 και Α5 & Β5 που εξυπηρετούν τους κατοίκους της πόλης μας (Αγία Παρασκευή).

Θα ήθελα να σας επισημάνω ότι τα συγκεκριμένα δρομολόγια των παραπάνω γραμμών εξυπηρετούν ένα μεγάλο μέρος του επιβατικού κοινού της πόλης μας καθημερινά και όπως καταλαβαίνετε, κάθε αλλαγή από μέρους σας θα πρέπει να έχει «εγκριθεί» κατόπιν διαβουλεύσεως με την τοπική κοινωνία.

Προκειμένου να βοηθήσουμε στο έργο του ΟΑΣΑ προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, παραμένω στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση

Φώτης Ν. Αλεξόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής
Γραμματέας ΙΝ/ΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος
20/7/2014

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet