Δράσεις ΚΑΠΗ Δήμου Αγίας Παρασκευής τον Μάρτιο
Κοινωνία

Δράσεις ΚΑΠΗ Δήμου Αγίας Παρασκευής τον Μάρτιο

Εκδηλώσεις για την Ημέρα της Γυναίκας, για τη Σαρακοστή, καθώς και παρακολούθηση θεατρικής παράστασης διοργανώνονται για τα μέλη των ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής τον μήνα Μάρτιο.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Πέμπτη 2 Μαρτίου:  Η ομάδα Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών του Α΄ ΚΑΠΗ (Γούναρη 30) θα επισκεφθεί τον Ζ΄ Νηπιακό Σταθμό, όπου οι κυρίες θα δείξουν το έθιμο της «Κυρά Σαρακοστής» στους μικρούς τους φίλους. Συγκέντρωση στις 9:30 π.μ. στο ΚΑΠΗ.

Τετάρτη 8 Μαρτίου, 8:00 π.μ. – 9:00 π.μ, στο Α΄ ΚΑΠΗ: Εξέταση σακχάρου αίματος για προληπτικό έλεγχο. Όσοι ενδιαφέρονται να εξεταστούν θα πρέπει να είναι νηστικοί.

Τετάρτη 8 Μαρτίου: Η Επιτροπή Εκπροσώπων Μελών του ΚΑΠΗ προσκαλεί σε εορταστική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στην ταβέρνα «Κυρά Έλλη» (Λεωφ. Λαυρίου 154). Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη της Επιτροπής.

Πέμπτη 9 Μαρτίου, 5:00 μ.μ. στο Α΄ ΚΑΠΗ: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Δευτέρα 20 και Τρίτη 21 Μαρτίου, 5:00 μ.μ: Εκδηλώσεις στα Α΄ και Β΄ ΚΑΠΗ (Μπουμπουλίνας 15, Τσακός), αντίστοιχα, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Τετάρτη 22 Μαρτίου: Θεατρική παράσταση «Δείπνο Ηλιθίων» στο θέατρο ΚΑΠΠΑ στην Κυψέλη. Κωμωδία με τους Σπ. Παπαδόπουλο, Π. Δαδακαρίδη, Β. Ρίσβα, Τ. Παπαματθαίου, κ.ά.

Αναχώρηση: 5:30 μ.μ. από το δημοτικό πάρκινγκ της οδού Αγίου Ιωάννου 9 και από τη 2η στάση Τσακού. Κόστος συμμετοχής: 13 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής στο προσωπικό των ΚΑΠΗ από Τρίτη 14 Μαρτίου.

Τετάρτη 29 Μαρτίου: Η ομάδα Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών του Α΄ ΚΑΠΗ (Γούναρη 30) θα επισκεφθεί τον Δ΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό, όπου οι κυρίες θα δείξουν το έθιμο του Λαζάρου στους μικρούς τους φίλους. Συγκέντρωση στις 9:30 π.μ. στο ΚΑΠΗ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet