Δράση ενίσχυσης Κοινωνικού Παντοπωλείου
Κοινωνία

Δράση ενίσχυσης Κοινωνικού Παντοπωλείου

Την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014 το πρωί, έξω από το υποκατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στο ύψος του μετρό «Νομισματοκοπείο», έλαβε χώρα μια συνάντηση προσφοράς και αλληλεγγύης για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγίας Παρασκευής.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου «Δράσεις Εθελοντών»,  Αυγουστίνος Κάτσαρης, μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. και τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές της Αγίας Παρασκευής στα πλαίσια της πράξης «ΔΡΑΣ.Ε: Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Αγίας Παρασκευής και Παλλήνης», με ιδιαίτερη χαρά συναντήθηκαν με το προσωπικό του σούπερ μάρκετ για να παραλάβουν γεμάτες σακούλες με προϊόντα και να ανταλλάξουν χαμόγελα αισιοδοξίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τέταρτη συνεχή χρονιά η εταιρεία τροφίμων ΑΒ Βασιλόπουλος με το σύνθημα «Δηλώνουμε Εθελοντές» οργάνωσε με επιτυχία τις κοινωνικές της δράσεις σε συνεργασία με τοπικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα. Για την «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» αυτού του έτους, οι εργαζόμενοι του υποκαταστήματος Αγίας Παρασκευής 1 (Λ. Μεσογείων 316) επέλεξαν να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίας Παρασκευής. Για δύο εβδομάδες, εργαζόμενοι και καταναλωτές συγκέντρωναν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής και ρούχα για να στηρίξουν τις 211 οικογένειες που ωφελούνται από την κοινωνική δομή του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου, ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στον διευθυντή του καταστήματος κ. Π. Χατζησάββα, στην υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Μπόσιου, καθώς και σε όλους τους εργαζόμενους του υποκαταστήματος Αγίας Παρασκευής 1, που μέσα από τέτοιες πράξεις αγάπης δηλώνουν τη σταθερή παρουσία τους στο δύσκολο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου με στόχο την προαγωγή της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την ενίσχυση της Κοινωνικής Δικτύωσης στην τοπική κοινότητα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet