Δωρεάν προγράμματα άθλησης για μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Δωρεάν προγράμματα άθλησης για μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Από τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ξεκινά η λειτουργία τμημάτων άθλησης για άτομα τρίτης ηλικίας που είναι μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μία πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ και η συμμετοχή των μελών θα είναι δωρεάν.

Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνεται υπό τον συντονισμό και την επίβλεψη του αντιδημάρχου Άθλησης, Ευεξίας και Ενεργού Τρόπου Ζωής Π. Διακογιάννη, της αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Ενδυνάμωσης και ΑΜΕΑ Α. Γάκη και προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής & Εντεταλμένης Συμβούλου Δομών (ΚΑΠΗ, Δημοτικά Ιατρεία) Θ. Νικολούλια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα άθλησης:

  • Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 11:30 π.μ. έως και τις 12:30 μ.μ., για τα μέλη του Β’ ΚΑΠΗ, θα πραγματοποιείται πρόγραμμα άθλησης από έναν προπονητή Φυσικής Αγωγής, στην αίθουσα άθλησης κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου ποδοσφαίρου, του Αθλητικού Κέντρου επί των οδών Αιγαίου Πελάγους και τέρμα Νότου.
  • Αντίστοιχα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη κατά τις ίδιες ώρες, θα υλοποιείται το πρόγραμμα για τα μέλη του Ά ΚΑΠΗ από έναν προπονητή Φυσικής Αγωγής στην αίθουσα γυμναστικής του 2ου ορόφου, επί της οδού Παπαρηγοπούλου 61, περιοχής Κοντοπεύκου.

Επισημαίνεται πως προϋπόθεση συμμετοχής για το κάθε μέλος, προς διασφάλιση της προστασίας της υγείας του, είναι η προσκόμιση ιατρικής γνωμάτευσης καρδιολόγου/παθολόγου, όπου θα βεβαιώνεται ότι το άτομο είναι υγιές και μπορεί να συμμετάσχει σε αθλητική δραστηριότητα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet