Δωροεπιταγές τροφίμων για το Κοινωνικό Μαγειρείο Δήμου Αγ. Παρασκευής από την εταιρεία KPMG
Κοινωνία

Δωροεπιταγές τροφίμων για το Κοινωνικό Μαγειρείο Δήμου Αγ. Παρασκευής από την εταιρεία KPMG

Συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρείας KPMG είχε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η CSR and Marketing Coordinator, κ. Κατερίνα Πουρναροπούλου και ο κ. Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing and Communication Manager, συναντήθηκαν με τον κ. Ζορμπά στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής και του παρέδωσαν δωροεπιταγές γνωστής αλυσίδας τροφίμων για να καλυφθεί μέρος των αναγκών του Κοινωνικού Μαγειρείου.

Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει προκαλέσει η έξαρση της πανδημίας στην κοινωνία η δράση συνεισφοράς των εργαζομένων της KPMG το «Cook for Good», η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αναβλήθηκε λόγων της λήψης μέτρων προφύλαξης από την Covid-19, επισημαίνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι για τον λόγο αυτόν, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής με την KPMG, προτάθηκε και προωθήθηκε μια διαφορετική συνεργασία η οποία παρέχει και αυτή άμεση βοήθεια στους πολίτες που έχουν πραγματική ανάγκη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την εταιρεία KPMG για την ευγενική προσφορά της που και αυτή από την μεριά της βάζει ένα σημαντικό λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνουμε σαν Δήμος Αγίας Παρασκευής να καλύψουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ανάγκες  συνανθρώπων μας» σημείωσε ο κ. Ζορμπάς, ενώ συμπλήρωσε πως «η συνάντηση που είχα με τον κ. Σιαράβα και την κα. Πουρναροπούλου ήταν εξαιρετική και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε και πάλι προς όφελος των δημοτών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet