Εβδομαδιαίο πρόγραμμα ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής και εκδηλώσεις Οκτωβρίου
Κοινωνία

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής και εκδηλώσεις Οκτωβρίου

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δραστηριοτήτων (πρωινή και απογευματινή λειτουργία) που ξεκινάει από τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018 ανακοίνωσαν τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και οι εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ για τον Οκτώβριο 2018.

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα

Το πρόγραμμα, το οποίο με την αναμενόμενη, σύμφωνα με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, έλευση νέων συνεργατών (ψυχολόγου, εργοθεραπευτή, λογοθεραπευτήγυμναστή κ.ά.) θα διαμορφωθεί εκ νέου, έχει ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση):

Πρόγραμμα Α΄ ΚΑΠΗ Δήμου Αγίας Παρασκευής
Πρόγραμμα Β΄ ΚΑΠΗ Δήμου Αγίας Παρασκευής
Εκδηλώσεις Οκτωβρίου

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018: Θεατρική παράσταση «Υπάρχει και φιλότιμο», των Αλέκου ΣακελλάριουΧρήστου Γιαννακόπουλου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, στο θέατρο «Προσκήνιο» (Καπνοκοπτηρίου 8 και Στουρνάρη, Αθήνα). Ερμηνεύουν: Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Τάσος Κωστής κ.ά.

Αναχώρηση στις 5:30 μ.μ. από τη 2η στάση Τσακού και από την κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής (δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Κόστος συμμετοχής 13 ευρώ για την προβολή και 3 ευρώ για το πούλμαν.

Εγγραφές από τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, 8:00 π,μ.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 στις 5:00μμ, στο Α΄ ΚΑΠΗ (Γούναρη 30): Εκδήλωση και των δύο ΚΑΠΗ για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet