Εθελοντική ομάδα δασοπυροπροστασίας συστήνει ο Δήμος Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Εθελοντική ομάδα δασοπυροπροστασίας συστήνει ο Δήμος Αγ. Παρασκευής

Πρόσκληση συμμετοχής σε εθελοντική ομάδα δασοπυροπροστασίας απευθύνει στους πολίτες ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας Στέλλα Ψύλλα.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής έχει σταθερή στόχευση στα ζητήματα εθελοντισμού. Στο πλαίσιο αυτό σκοπεύει στη σύσταση ομάδας εθελοντών δασοπυροπροστασίας, για την οποία έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον από αρκετούς συμπολίτες. Η ομάδα εθελοντών θα πλαισιώνει το τμήμα Πολιτικής Προστασίας που λειτουργεί στον Δήμο μας.

Πιστεύοντας ότι η εθελοντική συμμετοχή, πέρα από την καλή διάθεση και ευσυνειδησία θα πρέπει να συνδέεται με την αντίστοιχη εκπαίδευση για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, οι εθελοντές που θα ενδιαφερθούν να συμμετάσχουν, θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν και να ενταχθούν στο μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Η συμμετοχή τους θα είναι πολύτιμη και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προστασία του Υμηττού αλλά και γενικότερα του αστικού και περιαστικού πρασίνου της πόλης.

Οι φίλοι/ες που επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να τηλεφωνούν στο 213 2004570, κ. Χάρη Παπαδημητρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet