Εκδήλωση για τη Διεθνή Εβδομάδα Σεβασμού στη Γέννα
Κοινωνία

Εκδήλωση για τη Διεθνή Εβδομάδα Σεβασμού στη Γέννα

Εκδήλωση με θέμα «Η Μαιευτική στην Ελληνική Περιγεννητική Υγεία» διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής και το Παρατηρητήριο Μαιευτικής Βίας, την Τετάρτη 17 Μαΐου, στις 20:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Λεωφ. Μεσογείων 415-417).

Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στο πλαίσιο της «Διεθνούς Εβδομάδας Σεβασμού στη Γέννα» (15-21 Μαΐου). Η Διεθνής αυτή εβδομάδα πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Μάιο και αποτελεί την ευκαιρία να ακουστούν δυνατά φωνές από ολόκληρο τον πλανήτη σε θέματα που αφορούν την προώθηση του φυσικού τοκετού και τη βελτίωση της περιγεννητικής φροντίδας και φέτος έχει θέμα «40 εβδομάδες; Ο τοκετός έρχεται στην ώρα του, δεν προγραμματίζεται».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει χαιρετισμό από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο, και τις ακόλουθες ομιλίες:

  • «Η Μαιευτική στην Ελληνική Περιγεννητική Υγεία». Ομιλήτρια: Άννα Μιχαλάκη, γλωσσολόγος – εκπρόσωπος του OVO Hellas.
  • «Σεβασμός στη γέννα μέσω της προετοιμασίας μελλοντικών γονέων». Ομιλήτρια: Χρύσα Ζιάκα, μαία – ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής.
  • «Εξάλειψη της τοκοφοβίας και ενίσχυση του ζευγαριού στο να βιώσει σεβασμό στη γέννα». Ομιλήτρια: Ιωάννα Θεοδωρακοπούλου, PsyD – MSc – συμβουλευτικός ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια – σύμβουλος υπογονιμότητας.
  • «Θετική εμπειρία τοκετού μετά από καισαρική. Είναι εφικτή και με ποιο τρόπο;». Ομιλήτρια: Κωνσταντίνα Νούσια, μαία, MSc – εκπρόσωπος του OVO Hellas – Μαία – αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μαιών Πάτρας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet