Εκδήλωση «Δίκαιο εμπόριο και μεταλλαγμένα προϊόντα» και προβολή ταινιών
Κοινωνία

Εκδήλωση «Δίκαιο εμπόριο και μεταλλαγμένα προϊόντα» και προβολή ταινιών

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής και ο Καταναλωτικός Συνεταιρισμός «Πανδώρα» σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό Fair Trade Hellas, διοργανώνουν εκδήλωση με προβολή ταινιών και συζήτηση με θέμα «Δίκαιο εμπόριο και μεταλλαγμένα προϊόντα» την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017, στις 20:00, στο 3ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής (Δερβενακίων & Σάκη Καράγεωργα).

Θα προβληθούν δύο ταινίες μικρού μήκους:

  • «Farming on crisis?» του Παύλου Γεωργιάδη. Η ταινία είναι ένα ταξίδι στην ελληνική ύπαιθρο, που μεταφέρει τις ιστορίες νέων γεωργών και τις προοπτικές μετασχηματισμού της οικονομίας μέσω της βιώσιμης αγροτικής ανάπτυξης
  • «Seeds of freedom» («Σπόροι της ελευθερίας»), Ην. Βασίλειο/Κένυα. Η ταινία παρουσιάζει πώς οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι έχουν επηρεάσει τη βιοποικιλότητα και πώς μπορεί να διασφαλιστεί από παραγωγούς και κοινότητες υγιεινή κι επαρκής τροφή στην Αφρική.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και τους  κ.κ. Παύλο Γεωργιάδη, ερευνητή/παραγωγό ταινίας, Κέλλυ Γαρυφαλλή, εκπρόσωπο Fair Trade Hellas και με εκπρόσωπο του αγροτικού συνεταιρισμού Καρδίτσας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet