Εκδηλώσεις για τα μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Αγ. Παρασκευής τον Ιούνιο
Κοινωνία

Εκδηλώσεις για τα μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Αγ. Παρασκευής τον Ιούνιο

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Αγίας Παρασκευής για τον Ιούνιο 2018 ανακοίνωσε ο Δήμος.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Παρασκευή 1η Ιουνίου, 8:00 π.μ.: Ξεκινάνε οι εγγραφές για τα θαλάσσια μπάνια στην Αρτέμιδα που θα πραγματοποιηθούν από 25 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου 2018.

Κόστος συμμετοχής 1 ευρώ ημερησίως (με την εγγραφή, απαραίτητη και η προσκόμιση βεβαίωσης από καρδιολόγο).

Παρασκευή 1η Ιουνίου, 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.: Έκθεση με έργα των Ομάδων Ζωγραφικής του ΚΑΠΗ, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 417, ισόγειο). Διδάσκων της ομάδας είναι ο εικαστικός Μιχ. Καλογεράκης.

Τετάρτη 6 Ιουνίου, 11:00 π.μ. – 12:30 μ.μ., στη Δημοτική Βιβλιοθήκη: Τελευταία συνάντηση της Ομάδας Λογοτεχνίας πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, με την παρουσία της συγγραφέως του βιβλίου «Ο θείος Αβραάμ μένει πάντα εδώ» Έλενας Χουζούρη.

Τετάρτη 6 Ιουνίου: Επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» (έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις). Αναχώρηση στις 11:00 π.μ. από τη 2η στάση Τσακού και από την κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής (δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9).

Πέμπτη 14 Ιουνίου, 5:30 μ.μ., στον κήπο του Α΄ ΚΑΠΗ (Γούναρη 30): Καλοκαιρινή εκδήλωση – βραδιά καραόκε με τη συμμετοχή και των Ομάδων Χορωδίας και Χορού και των δύο ΚΑΠΗ. Όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει αρτοποιήματα για κέρασμα..

Δευτέρα 18 και Τετάρτη 20 Ιουνίου, 10:00 π.μ. στον κήπο του Α΄ ΚΑΠΗ: Υποδοχή δύο τμημάτων του Δ΄ Νηπιακού Σταθμού στο ΚΑΠΗ, όπου τα μέλη θα αναβιώσουν με τους μικρούς τους φίλους «Παλιά παιχνίδια με τον παππού και τη γιαγιά».

Η Επιτροπή Μελών του ΚΑΠΗ διοργανώνει για τους καλοκαιρινούς μήνες επταήμερες διακοπές στην Αιδηψό. Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα μέλη της Επιτροπής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet