Εκδηλώσεις για τα μέλη των ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής τον Νοέμβριο
Κοινωνία

Εκδηλώσεις για τα μέλη των ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής τον Νοέμβριο

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων Νοεμβρίου 2018 για τα μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Αγίας Παρασκευής ανακοίνωσε ο Δήμος.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου: Οι Ομάδες Λέσχης Ανάγνωσης θα επισκεφτούν τη Λίμνη και τον Τύμβο Μαραθώνα όπου και θα ξεναγηθούν από το μέλος του ΚΑΠΗ, δάσκαλο και φιλόλογο Θεόδωρο Γιώτα.

Αναχώρηση στις 8:45 π.μ. από τη 2η στάση Τσακού και 9:00 π.μ. από την κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής (δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου αρ. 9). Κόστος συμμετοχής 3 ευρώ για την είσοδο στους αρχαιολογικούς χώρους και 3 ευρώ για το πούλμαν.

Εγγραφές από Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και ώρα 8:00 π.μ.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, 8:00 π.μ. – 6:00 μ.μ.: Εκλογές των μελών, για την ανάδειξη πενταμελούς Επιτροπής Εκπροσώπων των ΚΑΠΗ. Υποβολή υποψηφιοτήτων έως τις 16 Νοεμβρίου.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου: Μουσικοθεατρική παράσταση «Μαριχουάνα Stop», του Γ. Δαλιανίδη σε διασκευή – σκηνοθεσία Γ. Βάλαρη στο Gazi Theater  (Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι). Το αξεπέραστο κινηματογραφικό μιούζικαλ της Φίνος Φιλμ ανεβαίνει στη σκηνή ύστερα από 47 χρόνια, με τον σπουδαίο Τόλη Βοσκόπουλο να ερμηνεύει ζωντανά τα τραγούδια της ταινίας. Ερμηνεύουν: Τ. Βοσκόπουλος, Ντ. Παπαδημητρίου, Γ. Βάλαρης, Μ. Ιωαννίδου, Θ. Βισκαδουράκης, Μ. Ανδρούτσου, Άρ. Μακρής, Β. Κουλιανού, Μ. Σαββίδου, Β. Κουρούπη, Φ. Ντεμίρη, Π. Ξεκούκης.

Αναχώρηση στις 16:45 από τη 2η στάση Τσακού και από την κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής (δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου αρ. 9). Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ για την παράσταση και 3 ευρώ για το πούλμαν.

Εγγραφές από Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και ώρα 8:00 π.μ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet