Εκδηλώσεις για τα μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Αγίας Παρασκευής τον Μάιο
Κοινωνία

Εκδηλώσεις για τα μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Αγίας Παρασκευής τον Μάιο

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής για τον μήνα Μάιο του 2018 ανακοίνωσε ο Δήμος.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 4 Μαΐου: Επίσκεψη της Ομάδας Λογοτεχνικού Πρωινού στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου» στη Ν. Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα, το οποίο διαθέτει ιστορικό και λαογραφικό υλικό από περιοχές της Μικράς Ασίας.

Αναχώρηση στις 8:45 π.μ. από τη 2η στάση Τσακού και στις 9:00 π.μ. από την κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής (δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Το πούλμαν και η είσοδος στο Μουσείο είναι δωρεάν.

Τετάρτη 9 Μαΐου, 10:00 π.μ., Α΄ ΚΑΠΗ (Γούναρη 30): Ομιλία από το μέλος του ΚΑΠΗ, δάσκαλο και φιλόλογο κ. Θεόδωρο Γιώτα με θέμα «Κλασική Αθήνα – Ακρόπολη – Παρθενώνας (χρυσός αιώνας του Περικλή)».

Πέμπτη 17 Μαΐου, 10:00 π.μ., Α΄ ΚΑΠΗ:  Υποδοχή του Δ΄ Νηπιακού Σταθμού στον κήπο του ΚΑΠΗ όπου τα μέλη θα αναβιώσουν με τους μικρούς τους φίλους τα «Παλιά παιχνίδια με τον παππού και τη γιαγιά».

Πέμπτη 17 Μαΐου, 10:30 π.μ., Β΄ ΚΑΠΗ (Μπουμπουλίνας 15, Τσακός): Ομιλία από το Κέντρο Πρόληψης – ΚΕΠ Υγείας για την οστεοπόρωση και για γυναικολογικά ζητήματα κατά την περίοδο της μετεμμηνόπαυσης.

Παρασκευή 18 Μαΐου: Επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου φιλοξενούνται ευρήματα της Ακρόπολης των Αθηνών.

Αναχώρηση στις 9:30 π.μ. από τη 2η στάση Τσακού και από την κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Το πούλμαν και η είσοδος στο Μουσείο είναι δωρεάν.

Εγγραφές από Τετάρτη 2 Μαΐου (Β΄ τμήμα) και Πέμπτη 3 Μαΐου (Α΄ τμήμα).

Τρίτη 22 Μαΐου (Β΄ ΚΑΠΗ) και Τετάρτη 23 Μαΐου (Α΄ ΚΑΠΗ): Ημερήσια εκδρομή στο Λευκαντί Χαλκίδας και επίσκεψη στην Ιερά Μονή Άγιου Πορφύριου στο Μήλεσι. Στην επιστροφή θα γίνει στάση στη Χαλκίδα για καφέ.

Αναχώρηση στις 8:30 π.μ. από τη 2η στάση Τσακού και από την κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής (δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9).

Κόστος συμμετοχής: 4 ευρώ.

Εγγραφές από Τετάρτη 2 Μαΐου (Β΄ τμήμα) και Πέμπτη 3 Μαΐου (Α΄ τμήμα).

Τετάρτη 30 Μαΐου, 7:00 μ.μ.: Θεατρική παράσταση στο θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (οδός Γραβιάς 6) με τη θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ «Ο Θίασος των Ήντα» στη σατιρική επιθεώρηση του Γιώργου Χασάπογλου «6 χρόνια ΚΑΠΗ και Ψύχραιμοι» σε σκηνοθεσία Πηνελόπης Πιτσούλη. Η παράσταση θα θυμίσει σε όσους την παρακολουθήσουν τις καλύτερες στιγμές από τις παραστάσεις των τελευταίων έξι χρόνων που πραγματεύονται με πολύ χιούμορ και κριτικό ύφος την καθημερινότητα που βιώνουμε σήμερα.

Το πούλμαν για τα μέλη του Α΄ ΚΑΠΗ θα ξεκινήσει από την 1η στάση μετά τη γέφυρα του Σταυρού στις 5:45 μ.μ., και για τα μέλη του Β΄ ΚΑΠΗ από τη στάση Τόμπρα στις 6:30 μ.μ.

Τετάρτη 6 Ιουνίου: Επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», στην Καλλιθέα, το οποίο περιλαμβάνει τις νέες εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, καθώς και το Πάρκο «Σταύρος Νιάρχος».

Αναχώρηση στις 11:00 π.μ. από τη 2η στάση Τσακού και από την κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής (δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9).

Κόστος συμμετοχής: 3 ευρώ.

Εγγραφές από Τετάρτη 2 Μαΐου (Β΄ τμήμα) και Πέμπτη 3 Μαΐου (Α΄ τμήμα).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet