Εκλογές & εκδηλώσεις από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ανατ. Αττικής
Κοινωνία

Εκλογές & εκδηλώσεις από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ανατ. Αττικής

Τα μέλη του καλεί ο Σύνδεσμος Έφεδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής να προσέλθουν την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 στα γραφεία του Συνδέσμου που βρίσκονται στην Αγία Παρασκευή, οδός Αγίου Ιωάννου 73, από τις 10:00 έως τις 18:00, με θέμα τη «Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη 9 μελών του Δ.Σ. και  εκλεκτόρων για το ΚΔΣ της ΑΠΟΕΑ».

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, η ψηφοφορία θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, την ίδια ώρα (10:00 – 18:00) και στον ίδιο τόπο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου:

  • Εκλογικό δικαίωμα έχουν τα μέλη του Συνδέσμου, τα οποία είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.
  • Η υποβολή υποψηφιοτήτων γίνεται με γραπτή δήλωση των ενδιαφερομένων προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. το βραδύτερο δύο ημέρες προ της ημέρας των εκλογών, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015.
  • Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας ως μέλους του Δ.Σ. ή ως εκλέκτορος έχουν τα μέλη που δεν κωλύονται σύμφωνα με τις περιπτώσεις β, γ, και δ της παραγράφου 1 του άρθρου 5 του Ν.1301/82.
  • Μετά το πέρας της υποβολής υποψηφιοτήτων ο πρόεδρος του Δ.Σ. συντάσσει ενιαίο ψηφοδέλτιο, όπου αναγράφεται ο τίτλος του ΣΕΑΝ, οι υποψήφιοι για μέλη του Δ.Σ. και οι υποψήφιοι για εκλέκτορες, όλοι κατ΄ αλφαβητική σειρά.
  • Οι υποψήφιοι εκλέκτορες δύνανται να είναι υποψήφιοι και ως μέλη του Δ.Σ.

Ο Σύνδεσμος διοργανώνει και διάφορες εκδηλώσεις:

Απολογισμός πεπραγμένων τριετίας

Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του Συνδέσμου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Λ.Μεσογείων 415-417), στην οποία αφού γίνει απολογισμός των πεπραγμένων της τριετίας ενόψει των εκλογών της 22ας Μαρτίου 2015, θα τιμηθούν οι τέως πρόεδροι Μιχαήλ Γατόπουλος και Νικόλαος Καψωμενάκης για την προσφορά τους στο Εφεδρικό Κίνημα.

Αποκαλυπτήρια Μνημείου στο Μαρούσι

Την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιηθούν στο Μαρούσι, επί των οδών Μ. Αλεξάνδρου & Αγ. Αναργύρων, τα αποκαλυπτήρια του μνημείου που κατασκεύασε ο Σύνδεσμος, αφιερωμένο στη μνήμη των Αμαρουσιωτών Ηρώων της περιόδου 1821-1827. Η πρωτοβουλία και επιμέλεια του έργου έγινε από τον Μελέτη Μπασδέκη.

Διοργάνωση 3ου Αγώνα Δρόμου Ζωής στην Αγία Παρασκευή

Στις 10 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος πλέον αγώνας δρόμου «3ος Αγώνας Ζωής – Αναδεικνύοντας τον Υμηττό», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και την ομάδα Μαραθωνοδρόμων ΟΡΑΜΑ.

Εκδρομή – Διοργάνωση εκδήλωσης

Μέσα στον μήνα Μάιο προγραμματίζεται η ετήσια εκδρομή του Συνδέσμου, καθώς επίσης και εκδήλωση – συζήτηση με θέμα Εθνικού ενδιαφέροντος.

Ο πρόεδρος Θεόδωρος Μπριάνης, ο γενικός γραμματέας Ευάγγελος Κούρκουλος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου, Ε. Θεοδοσόπουλος, αντιπρόεδρος, Σ. Τζοβάρας, ταμίας, Μ.Φιλιππίδης, έφορος, Π. Βαβουγιός μέλος, Μ. Χαρατσάρης, μέλος, Γ. Μιχαήλ, μέλος, Δ. Πετεινάρας, μέλος, ενημερώνουν τα μέλη του Συνδέσμου και για τα ακόλουθα θέματα:

Οικονομική Τακτοποίηση

Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν την οικονομική υποχρέωσή τους (Δευτέρα & Πέμπτη 18:00 – 20:00) ή με ταχυδρομική επιστολή (Αγ. Ιωάννου 73, Αγ. Παρασκευή, Τ.Κ. 15342) ή στο γραφείο του προέδρου στην Αθήνα (Γενναδίου 8 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3819409) ή στο γραφείο του γενικού γραμματέα στην Πεύκη (Λ. Ειρήνης 38, τηλ. 210 6141880). Η ετήσια συνδρομή αποτελεί, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου τον κύριο πόρο του.

Αντιπρόσωποι του ΣΕΑΝ

Όποιο μέλος επιθυμεί να οριστεί αντιπρόσωπος του Συνδέσμου στην περιοχή του παρακαλεί να ενημερώσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, ώστε αφού εγκριθεί από το Δ.Σ. αυτό να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες γνωστοποίησης και εκπροσώπησης στον οικείο Δήμο.

Δραστηριότητες – Ενέργειες μέσα στο 2014

Τα μέλη του Δ.Σ. και οι κατά τόπον αντιπρόσωποί μας εκπροσώπησαν τον Σύνδεσμο το 2014 στις Εθνικές εορτές, συμμετείχαν και διοργάνωσαν εκδηλώσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε: α) κατάθεση στεφάνων στους περισσότερους Δήμους αρμοδιότητάς μας στις Εθνικές Εορτές της 25ης Μαρτίου, 28ης Οκτωβρίου 1940, εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς επίσης και στο Ηρώο του Έφεδρου Αξιωματικού, β) συνεργασία με δημάρχους, γ) διοργάνωση εκδρομής – πολιτιστικών επισκέψεων, δ) συμμετοχή σε συνέδρια, ημερίδες και εκδηλώσεις των δήμων αρμοδιότητάς μας.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Εγγραφές: Έφεδροι αξιωματικοί & ανθυπασπιστές Στρατού, Ναυτικού & Αεροπορίας με επίδειξη του απολυτηρίου, της Αστυνομικής Ταυτότητας και 10 €.

Συνδρομές: Η ετήσια συνδρομή είναι 10 €.

Εφ. Ταυτότητες: Εκδίδονται ατελώς από το ΥΕΘΑ. Απαιτούνται δύο έγχρωμες ή ασπρόμαυρες φωτογραφίες (3×3), με πολιτική περιβολή σε λευκό φόντο και ένα πιστοποιητικό τύπου Α΄ (τελευταίου τριμήνου). Απαραίτητη η γνώση της ομάδας αίματος.

Σήματα Εφ. Αξ/κού – Κάρτα Πρατηρίων: Δίνονται με την εγγραφή.

Στρατιωτικά Πρατήρια: Στρατού στον Καρέα (τηλ. 210 7675481), Ναυτικού στην Ιερά Οδό 102 (τηλ. 210 3466007) και Αεροπορίας στη Λ. Βουλιαγμένης (πρώην Αμερ. Βάση τηλ. 210 8933751).

Στρατιωτικές Λέσχες: Στα μέλη και στα παιδιά τους που σπουδάζουν σε ΑΕΙ & ΤΕΙ στην επαρχία χορηγούνται βεβαιώσεις για σίτιση στις Στρατιωτικές Λέσχες.

Ώρες λειτουργίας γραφείου: Δευτέρα και Πέμπτη, 18:00 – 20:00.

Παράλληλα, ο Σύνδεσμος, στην ανακοίνωσή του, καλεί τα μέλη του, να αποστείλουν στα γραφεία του το e-mail τους και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Συνδέσμου Έφεδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής καθώς και τη σελίδα του στο facebook για πιο λεπτομερή και διαρκή ενημέρωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet