Ενδιαφέρουσα εκδήλωση ΠΑΙΣΔΑΠ για γονείς και παιδαγωγούς
Κοινωνία

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση ΠΑΙΣΔΑΠ για γονείς και παιδαγωγούς

Ιδιαίτερη επιτυχία είχε η ενημερωτική ομιλία – σεμινάριο για γονείς και παιδαγωγούς που διοργάνωσαν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ) την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, στο κατάμεστο θέατρο του 2ου  Γυμνασίου, με θέμα τη διαχείριση λύπης και θυμού των παιδιών.

Την εκδήλωση άνοιξε η διευθύντρια των ΠΑΙΣΔΑΠ, Αν. Γιαννάκη, και στη συνέχεια η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ, Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, επεσήμανε ότι οι Παιδικοί Σταθμοί δεν είναι μόνο χώροι φύλαξης βρεφών και νηπίων, αλλά φροντίζουν και για την ενημέρωση των γονέων σε θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία των παιδιών τους.

Η ομιλήτρια Αθ. Καραβόλτσου, εκπαιδευτικός Αγωγής Υγείας, θεατρολόγος, μαθηματικός, κράτησε  «καθηλωμένο» το κοινό για τρεις σχεδόν ώρες και μέσα από μια διαδραστική – βιωματική και απολαυστική παρουσίαση ανέλυσε θέματα όπως ο θυμός, ο φόβος, ο σεβασμός, η λύπη και έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος, Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γερ. Βλάχος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, η δημοτική σύμβουλος και αντιπρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ, Σ. Αιδίνη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των ΠΑΙΣΔΑΠ, Π. Σκόνδρα και Ι. Τάσσης, η διευθύντρια του 13ου Νηπιαγωγείου, Γ. Λαδά, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής, Ε. Ματιάτου, η πρόεδρος του Συλλόγου Παιδιών ΑμεΑ Αγίας Παρασκευής «Το Χελιδόνι», Ε. Μίζη, η πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Κοντοπεύκου, Β. Κουτσογιάννη, εκπρόσωποι Δημοτικών Σχολείων, παιδαγωγοί, γονείς, αλλά και παππούδες και γιαγιάδες.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet