Ενημέρωση μαθητών για τη σεξουαλική υγεία από τις Μαίες του Κέντρου Υγείας Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Ενημέρωση μαθητών για τη σεξουαλική υγεία από τις Μαίες του Κέντρου Υγείας Αγ. Παρασκευής

Οι Μαίες του Κέντρου Υγείας Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο της Αγωγής Υγείας του υπουργείου Υγείας και του υπουργείου Παιδείας, ξεκινούν την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του μαθητικού πληθυσμού για τη Σεξουαλική και Αναπαραγωγική Υγεία στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Το υλικό και οι παρουσιάσεις είναι σχεδιασμένες και εγκεκριμένες από τα δύο υπουργεία και χωρίζονται σε θεματικές ενότητες ανάλογα με την ηλικία των μαθητών.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, τα ονόματα των μαιών βρίσκονται στη Διαύγεια και ήδη έχουν έρθει σε επαφή με γυμνασιάρχες της περιοχής όπου έχουν προγραμματιστεί ενημερώσεις τις επόμενες εβδομάδες.

«Στηριζόμαστε στην καλή συνεργασία όλων για την αρτιότερη διοργάνωση ενός τόσο απαραίτητου κύκλου ομιλιών στους μαθητές μας» τονίζει ο Δήμος.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Υγείας Αγίας Παρασκευής (πρώην ΙΚΑ/ΠΕΔΥ) στο τηλ. 210 6016911 (ζητώντας μία μαία, καθημερινές 7:30-18:00).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet