Ενισχύεται η συνεργασία Δήμου Αγίας Παρασκευής – ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»
Κοινωνία

Ενισχύεται η συνεργασία Δήμου Αγίας Παρασκευής – ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

Συνάντηση με στελέχη του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» είχε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, στα γραφείου του Κέντρου, με σκοπό να ενισχυθεί η συνεργασία Δήμου και ΕΚΕΦΕ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ζορμπάς συναντήθηκε με τον διευθυντή Ερευνών, Γεώργιο Βεκίνη, τον διευθυντή του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Βαγγέλη Καρκαλέτση, και τον διευθυντή του Ινστιτούτου Νανοεπιστήμης και Νανοτεχνολογίας, Βασίλειο Κιλίκογλου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο πώς μπορούν να υλοποιηθούν από το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου. Τα προγράμματα αυτά θα έχουν σκοπό να φέρουν τα παιδιά σε επαφή με τις νέες τεχνολογίες και την έρευνα.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του συμβούλου του δήμαρχου σε θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ακτινοβολιών, Αθανασίου Μπαλάσκα, με τον προϊστάμενο του Γραφείου μη Ιοντιζουσών Ακτινοβολιών, Ευθύμιο Καραμπέτσο, προκειμένου να συντονιστούν οι ενέργειες που έχουν γίνει και αφορούν σε θέματα ενημέρωσης και προστασίας του κοινού από τη μη ιοντίζουσα ακτινοβολία.

Τέλος, συμφωνήθηκε η τακτική επικοινωνία μεταξύ Δήμου και ΕΚΕΦΕ, για θέματα κοινού ενδιαφέροντος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet