Ενισχύουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγ. Παρασκευής στις 3 Οκτωβρίου
Κοινωνία

Ενισχύουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγ. Παρασκευής στις 3 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «ΔΡΑΣ.Ε. – Δράσεις Εθελοντών», στο πλαίσιο της πράξης: «ΔΡΑΣ.Ε.: Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στους Δήμους Αγίας Παρασκευής και Παλλήνης», οργανώνουν δράση συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διαρκείας, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Στο πλαίσιο της διαρκούς και αδιάλειπτης υποστήριξης των ανθρώπων που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις, ο πρόεδρος της «ΔΡΑΣ.Ε. – Δράσεις Εθελοντών» Αυγουστίνος Κάτσαρης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής και εντεταλμένος σύμβουλος για τις κοινωνικές δομές Γεράσιμος Βλάχος καλούν τους κατοίκους σε μία δράση αλληλεγγύης που θα λάβει χώρα στα τοπικά σούπερ μάρκετ, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 , από τις 10:30 έως τις 15:00.

Εθελοντές και εργαζόμενοι της εθελοντικής οργάνωσης «ΔΡΑΣ.Ε. – Δράσεις Εθελοντών» και του Δήμου θα βρίσκονται έξω από σούπερ μάρκετ του Δήμου, θα συγκεντρώνουν τις προσφορές και παράλληλα θα ενημερώνουν τους πολίτες  για τις Κοινωνικές Δομές που λειτουργούν στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Οι διοργανωτές της δράσης ευελπιστούν στην έμπρακτη στήριξη των πολιτών στην προσπάθεια που γίνεται, για τη στήριξη και τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η λειτουργία του οποίου υποστηρίζεται από την εθελοντική οργάνωση «ΔΡΑΣ.Ε.-Δράσεις Εθελοντών» και τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, εξυπηρετεί, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, 280 οικογένειες πολιτών του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet