Εξαιρετική θρησκευτική συναυλία στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία
Κοινωνία

Εξαιρετική θρησκευτική συναυλία στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία

Μέσα σε κατανυκτική  ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 στον κατάμεστο Ναό του Προφήτη Ηλία Αγίας Παρασκευής η εξαιρετική πασχαλινή θρησκευτική συναυλία που διοργάνωσαν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής  και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ), με τη Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Κουτσονίκα, με την Κατερίνα Καραμπάτσα στο εκκλησιαστικό όργανο και το Φωνητικό Σύνολο Eklipsis, υπό τη διεύθυνση του Ματθαίου Λεγάκη, με την Κωνσταντίνα Χρονοπούλου στο εκκλησιαστικό όργανο.

Οι χορωδίες ερμήνευσαν έργα των Πολυκράτη, Κατακουζηνού, Νίκα, Γιαννίδη, Ηristic, Schubert, Gounod, Gjeilo και Rachmaninoff.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος, Γιάννης  Σταθόπουλος, ο πατήρ Σταύρος Γούλας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γερ, Βλάχος, ο πρ. δήμαρχος, Βασ. Ζορμπάς, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτ. Παπαμιχαήλ, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Δ. Κονταξής, Ε. Καψοκεφάλου και Ι. Μυλωνάκης, η πρ. αντιδήμαρχος Μ. Μουχτούρη, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet