Εξώδικη διαμαρτυρία από τον δήμαρχο Αγ. Παρασκευής προς τον συντονιστή της ΑΔΑ
Κοινωνία

Εξώδικη διαμαρτυρία από τον δήμαρχο Αγ. Παρασκευής προς τον συντονιστή της ΑΔΑ

Με δήλωσή του ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, ενημερώνει τους δημότες για την εξώδικη διαμαρτυρία και πρόσκληση που απέστειλε προς τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κ. Σπυρίδωνα Κοκκινάκη.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ζορμπά:

Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Οφείλω να σας ενημερώσω για το θέμα της ψήφισης του Τεχνικού Προγράμματος-Προϋπολογισμού, για το οποίο έχει γίνει και συνεχίζει να γίνεται πολύ μεγάλη συζήτηση, από κάποιους επικεφαλής της αντιπολίτευσης.

Στις 15/12/2020 συζητήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αμφισβητήθηκε από την διοίκηση του Δήμου, αλλά και από εμένα προσωπικά με βάση τον νόμο 4623/2019 άρθρο 8, με αποτέλεσμα να αποστείλω το κάτωθι έγγραφο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

Συγκεκριμένα το έγγραφο εστάλη στις 21/12/2020, με αριθμό πρωτοκόλλου 28763 προς τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κ. Σπυρίδωνα Κοκκινάκη και στο τμήμα Αυτοδιοίκησης και ΝΠΔΔ, της ως άνω Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Το σχετικό έγγραφο:

Ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττική όφειλε εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος που προβλέπει ο νόμος να απαντήσει στο έγγραφό μας αυτό. Δυστυχώς όμως έως σήμερα (29/1/2021) δεν έχουμε λάβει ουδεμία απάντηση με αποτέλεσμα στις 26/1/2021 να αναγκαστούμε να αποστείλουμε εξώδικη διαμαρτυρία και πρόσκληση προς τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κ. Σπυρίδωνα Κοκκινάκη, η οποία κοινοποιήθηκε επίσης και προς:

  • Τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Μάκη Βορίδη.
  • Τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet