Εορταστική χορηγία από τα εκπαιδευτήρια «Ο ΠΛΑΤΩΝ» στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Εορταστική χορηγία από τα εκπαιδευτήρια «Ο ΠΛΑΤΩΝ» στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Τα εκπαιδευτήρια «Ο ΠΛΑΤΩΝ» προχώρησαν σε χορηγία προς τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, προσφέροντας δώρα για τα παιδιά των ωφελουμένων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αλλά και μεγάλες ποσότητες τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το κοινωνικό μαγειρείο της Αγίας Παρασκευής, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

«Μια κίνηση η οποία αποκτά ακόμα μεγαλύτερη ουσία αν αναλογιστούμε την προσπάθεια που έγινε από τα εκπαιδευτήρια κάτω από αντίξοες συνθήκες, ώστε να συγκεντρωθούν αυτά τα αγαθά σε περίοδο πανδημίας» σημειώνει η διοίκηση.

Το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, έδωσε η διοίκηση των εκπαιδευτηρίων «Ο ΠΛΑΤΩΝ», ο κ. Ζορμπάς και η διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Αντωνία Γκίνη.

«Τα εκπαιδευτήρια “Ο ΠΛΑΤΩΝ” έχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν τις κοινωνικές τους ευαισθησίες. Το απέδειξαν και φέτος. Η στενή σχέση συνεργασίας που διέπει τα εκπαιδευτήρια με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet