Επίσκεψη στελεχών της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή στο «Χαμόγελο του Παιδιού»
Κοινωνία

Επίσκεψη στελεχών της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Επίσκεψη στις κεντρικές υποδομές του «Χαμόγελου του Παιδιού» πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, αποτελούμενη από τον επικεφαλής Γιώργο Οικονόμου, τη δημοτική σύμβουλο Βάνα Νικολακοπούλου, τον δημοτικό σύμβουλο και γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Ρέγα, την υπεύθυνη του τομέα Πρόνοιας της Νέας Αρχής Φώφη Κουτεβίνη και την Ξανθή Κωτσάκου (πολιτικό μηχανικό ΕΜΠ).

Ο πρόεδρος κ. Γιαννόπουλος και οι συνεργάτες του υποδέχτηκαν τα στελέχη της παράταξης και τα ενημέρωσαν για τις δράσεις και τις δυνατότητες του «Χαμόγελου του Παιδιού». «Είδαμε ζωντανά όλες τις δραστηριότητες και μιλήσαμε με το προσωπικό. Έγινε πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων» σημειώνεται εκ μέρους των στελεχών της Νέας Αρχής.

Ο επικεφαλής της, αφού εξήρε το έργο και τις δράσεις του φορέα, έθεσε όλο το επιστημονικό δυναμικό της παράταξης στην εθελοντική συνδρομή και υποστήριξή του, «που εδώ και έναν χρόνο περίπου κοσμεί, με τις κεντρικές του υποδομές, την πόλη μας» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Τα στελέχη της παράταξης συμμετείχαν και ένα πλούσιο και ποιοτικό πασχαλινό bazaar, αγοράζοντας προϊόντα προκειμένου να ενισχύσουν το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet