Επαναλειτουργούν από Δευτέρα 17 Μαΐου οι νηπιακοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Επαναλειτουργούν από Δευτέρα 17 Μαΐου οι νηπιακοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα 17 Μαίου οι νηπιακοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Ήδη, έχουν ολοκληρωθεί οι απολυμάνσεις και οι σχολαστικοί καθαρισμοί των σταθμών, σύμφωνα με όλα τα μέτρα αποτροπής της Covid-19, βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Εσωτερικών, ενώ έχουν ληφθεί και όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση των κανόνων υγιεινής του προσωπικού και των σταθμών, όπως ενημερώνει η πρόεδρος του Δ.Σ. του νομικού προσώπου Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ), Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου. Επίσης, έχουν διενεργηθεί και οι καθιερωμένες απεντομώσεις και μυοκτονίες των κτηρίων.

Οι εργαζόμενοι των ΠΑΙΣΔΑΠ είναι σε ετοιμότητα και έχουν τακτοποιήσει ήδη όλα όσα αφορούν στην ομαλή λειτουργία των Σταθμών, προσθέτει η κ. Αντωνοπούλου-Παπάγου και συμπληρώνει ότι για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών δεν απαιτείται η προσκόμιση αποτελεσμάτων self tests.

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το σχολικό έτος 2021-2022. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στο site του Δήμου (agiaparaskevi.gr) και στη σελίδα των ΠΑΙΣΔΑΠ στο FB (Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΙΣΔΑΠ).

Για κάθε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τις διοικητικές υπηρεσίες των ΠΑΙΣΔΑΠ στους τηλ. αριθμούς 210 6391703 και 210 6527254.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet