Επιτυχημένη «πρεμιέρα» για τη 13η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας
Κοινωνία

Επιτυχημένη «πρεμιέρα» για τη 13η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το Σάββατο 6/4 και συνεχίζεται η 13η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας των Σχολείων της Αγίας Παρασκευής, που διοργανώνουν ο Δήμος και η σχολική κοινότητα της πόλης και φέτος είναι αφιερωμένη στην Ειρήνη.

Το πρωί του Σαββάτου, στο θέατρο του 2ου Γυμνάσιου, έγινε η εκδήλωση έναρξης της Συνάντησης, ενώ τα 3ο, 13ο Νηπιαγωγεία και 9ο Δημοτικό Σχολείο παρουσίασαν το πρόγραμμα των χορωδιών τους και το 2ο Δημοτικό παρουσίασε κιθάρα και θεατρικό. Το απόγευμα, στον ίδιο χώρο, το 8ο Δημοτικό παρουσίασε κιθάρα, Hip-Hop και θεατρικό και το 2ο Γυμνάσιο θεατρικό.

Στην εκδήλωση έναρξης έκαναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Παν. Γκόνης, οι πρ. δήμαρχοι και δημ. σύμβουλοι Β. Ζορμπάς και Β. Γιαννακόπουλος, ο δημ. σύμβουλος Αλ. Μουστόγιαννης και η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, Μ. Ξυνογαλά.

Την Κυριακή 7/4, στο θέατρο του Επαγγελματικού Λυκείου-ΕΠΑΛ (αντί της κεντρικής πλατείας, λόγω καιρού) όλα τα Δημοτικά Σχολεία, το 4ο Γυμνάσιο, τα 1ο ,2ο και 3ο Λύκεια, το 1ο ΕΠΑΛ, το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι ΑμεΑ Αγίας Παρασκευής και το 1ο Γυμνάσιο Μάνδρας, που συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Συνάντηση, παρουσίασαν ένα ζωντανό και κεφάτο πρόγραμμα παραδοσιακών χορών, που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Χθες, Δευτέρα, στο θέατρο του 2ου Γυμνασίου, το 3ο Δημοτικό Σχολείο παρουσίασε δύο θεατρικά από δύο διαφορετικές ομάδες, το 6ο Δημοτικό παρουσίασε Hip-Hop και θεατρικό και το 5ο Γυμνάσιο θεατρικό.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται μέχρι και την Τετάρτη 17 Απριλίου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet