Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά από τον τ. δήμαρχο Αγ. Παρασκευής Β. Ζορμπά
Κοινωνία

Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά από τον τ. δήμαρχο Αγ. Παρασκευής Β. Ζορμπά

Ο τέως δήμαρχος Αγ. Παρασκευής, επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, Βασίλης Ζορμπάς, εύχεται καλή νέα σχολική χρονιά και δηλώνει δίπλα στη δημοτική Αρχή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της σχολικής κοινότητας.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο κ. Ζορμπάς αναφέρει:

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά, με τον Αγιασμό και τις ευλογίες της Εκκλησίας μας. Πάντα μια αρχή  πρέπει να χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία για τη συνέχεια, αισιοδοξία που είναι απαραίτητη για ν’ αντιμετωπιστούν τα διάφορα προβλήματα που βιώνει η σχολική κοινότητα (μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί).

Στα σχολεία του Δήμου μας σαφώς και υπάρχουν προβλήματα εγκαταστάσεων, υποδομών, έλλειψης διδακτικού προσωπικού, ακόμη και υλικών. Δεν πρέπει ούτε να τα παραγνωρίζουμε ούτε και να προσπαθούμε να τα υποβαθμίζουμε. Χρειάζεται  επαγρύπνηση, διεκδίκηση και συνεχής παρέμβαση για την επίλυσή τους. Ο Δήμος πράττει σήμερα ό,τι έπραττε πάντα, το αυτονόητο. Απαιτείται όμως μεγαλύτερη, πιο συντονισμένη και οργανωμένη προσπάθεια. Πιέζουμε γι΄αυτό και  θα είμαστε δίπλα στη δημοτική Αρχή όταν αποφασίσει να το πράξει.

Εύχομαι στα παιδιά και στους γονείς τους καλή αρχή και στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet