«Ευχαριστώ» Β. Ζορμπά στις δημοτικές υπηρεσίες Αγ. Παρασκευής για τη «μάχη» κατά της «Μήδειας»
Κοινωνία

«Ευχαριστώ» Β. Ζορμπά στις δημοτικές υπηρεσίες Αγ. Παρασκευής για τη «μάχη» κατά της «Μήδειας»

Με αφορμή το πέρας, όπως όλα δείχνουν, των ακραίων καιρικών φαινομένων, με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη η Αττικής το προηγούμενο διήμερο, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, ευχαριστεί τους δημοτικούς υπαλλήλους για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, ώστε να διατηρήσουν την πόλη, όσο το δυνατόν, πιο λειτουργική.

Ειδικότερα, ο κ. Ζορμπάς αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Καθώς σταδιακά τα ακραία καιρικά φαινόμενα εξασθενούν και η κανονικότητα στη πόλη μας αποκαθίσταται με γοργούς ρυθμούς, θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες στο προσωπικό των υπηρεσιών μας, που για μια ακόμη φορά υπερβάλαν εαυτούς, προκειμένου να στηρίξουν τηn πόλη και όλους τους συμπολίτες μας.

Ειδικότερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας που τις τελευταίες μέρες δουλεύει ακατάπαυστα, φροντίζοντας να είναι δυνατή και ασφαλής η κυκλοφορία στις κεντρικές μας οδούς, τα τμήματα Πρασίνου και Αυτεπιστασίας που έχουν επωμιστεί το δύσκολο έργο της κοπής δένδρων που έχουν πέσει ή είναι επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια, τη διεύθυνση Καθαριότητας για τη συνδρομή των μηχανημάτων της στις διάφορες επείγουσες εργασίες και την Κοινωνική μας Υπηρεσία που παρέχει άοκνα τη βοήθεια της σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Τέλος, θα ήθελα να εξάρω την προσφορά της αντιδημάρχου Καθαριότητας, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας κ. Ελένης Δάβαρη, που από την πρώτη στιγμή και χωρίς διακοπή βρίσκεται μαζί με τα συνεργεία του Δήμου, συντονίζοντας επί τόπου το επίπονο έργο τους, τιμώντας έτσι τη θέση της και την εντολή που μας έχουν δώσει οι Πολίτες της Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet