Η Αγία Παρασκευή η Πόλη μας στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κοινωνία

Η Αγία Παρασκευή η Πόλη μας στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Συγκέντρωση τροφίμων υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Αγίας Παρασκευής πραγματοποιεί η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, την οποία υπογράφει ο τέως δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, η παράταξη αναφέρει:

Η δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας», εγκαινιάζοντας μια σειρά από δράσεις και εκδηλώσεις, στις 31 Οκτωβρίου 2015 και από ώρα 11 π.μ. έως 2 μ.μ., θα βρίσκεται έξω από το σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος», στην οδό Αγίου Ιωάννου. Η προσπάθειά μας  είναι να συγκεντρώσουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας για να ενισχύσουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, μια από τις κοινωνικές δομές που δημιουργήσαμε το 2012, ως δημοτική Αρχή, βοηθά έναν μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Θεωρούμε  αυτονόητο ότι θα το στηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο ως μειοψηφία, όπως κάναμε και ως δημοτική Αρχή.

Καλούμετους φίλους της παράταξής μας αλλά και  όλους τους συμπολίτες μας, να βοηθήσουν στην προσπάθειά μας αυτή, προσφέροντας, από το υστέρημά τους ό,τι μπορούν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet