Η Ασπασία Χαρλαύτη στο Ν.Π. Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Αγ. Παρασκευής από την παράταξη Μια Γενιά Μπροστά
Κοινωνία

Η Ασπασία Χαρλαύτη στο Ν.Π. Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Αγ. Παρασκευής από την παράταξη Μια Γενιά Μπροστά

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής την Τετάρτη 8/12 ορίστηκαν τα νέα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων του Δήμου.

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη νέο τακτικό μέλος από την παράταξη του κ. Αλέξανδρου Μουστόγιαννη, Αγία Παρασκευή μια Γενιά Μπροστά, ορίστηκε η κ. Ασπασία Χαρλαύτη. Πρόκειται για την κόρη του γνωστού ιατρού και κατοίκου της πόλης Αντώνη Χαρλαύτη, ο οποίος πριν λίγους μήνες προσχώρησε στην παράταξη του κ. Μουστόγιαννη.

Η κ. Χαρλαύτη βρίσκεται στο 4ο έτος φοίτησής της στη Γαλλική Φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ πραγματοποιεί συγχρόνως παράλληλες σπουδές στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Deree στο πεδίο της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Επικοινωνίας.

Παράλληλα δραστηριοποιείται στον εθελοντικό τομέα στη μη κερδοσκοπική εθελοντική οργάνωση AIESEC, η οποία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες νεανικές οργανώσεις με ανταλλαγές φοιτητών. Επίσης ασχολείται με την οργάνωση του TEDx University of Piraeus στο τμήμα της επικοινωνίας και των δημόσιων σχέσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet